Cum arată Anca Dumitra, însărcinată în șase luni. Actrița și-a surprins fanii cu o imagine inedită

Anca Dumitra a postat o imagine inedită în care lasă la vedere burtica în creștere, fiind în ultimele 3 luni de sarcină.

Anca Dumitra și soțul ei, Manfred Spendier, se pregătesc pentru o schimbare importantă în viața lor, deoarece vor deveni părinți în curând. Actrița se află în trimestrul al treilea al sarcinii și sunt nerăbdători să își întâlnească copilul. Această perioadă este una deosebit de fericită pentru ei, iar Anca a împărtășit această bucurie și cu urmăritorii ei de pe rețelele de socializare, postând o fotografie cu burtica în creștere.

Anca Dumitra preferă să își păstreze viața personală discretă, dar de această dată a ales să împărtășească o imagine cu burtica ei de graviduță pe rețelele de socializare. Fotografia a fost făcută cu telefonul, în fața unei oglinzi, iar Anca Dumitra poartă o rochie lungă și mulată de culoare albastru închis.

Anca Dumitra, imagine inedită cu burtica în creștere

Votează-ți aici favoriții la ELLE New Media Awards 2024 și câștigă super premii!

Deși în primele luni, a avut de înfruntat stări de greață, actrița a depășit această perioadă, iar acum se bucură de ultimele luni în ipostaza de graviduță.

„Mă simt foarte bine. Nu am nicio problemă, nicio treabă, nicio greață, trimestrul doi. Trimestrul unu a fost un pic dificil, dar nu ceva exagerat, au fost mici grețuri, dar acum totul este foarte bine. Am energie, am poftă de mâncare. (…) Am fost împreună (n.r. ea și soțul ei la control). Cumva bănuiam ceva, am vrut să am certitudinea, astfel încât am făcut testul. Am zis că țin secret până la ziua lui de naștere, urma să fie în câteva zile. Dar nu am putut, eu de obicei nu prea pot să țin secrete”, a declarat Anca Dumitra, într-o emisiune TV.

Anunțul conform căruia Anca Dumitra este însărcinată a fost făcut chiar de către actriță pe contul personal de Instagram, acolo unde a dezvăluit și primele imagini în care își arată cu mândrie burtica de gravidă. 

La scurt timp după ce a anunțat că va deveni mamă pentru prima dată, Anca Dumitra a făcut o serie de mărturisiri. Deși nu a oferit foarte multe detalii, actrița a ținut să precizeze că ea și soțul ei, Manfred Spendier, sunt fericiți și se simt pregătiți de această etapă care urmează în viața lor.

„Suntem fericiți, bucuroși și entuziasmați! Suntem bine și asta e tot ce contează. Suntem pregătiți de noua viață minunată ce ne așteaptă. Sănătate tuturor!”, a spus Anca Dumitra pentru FANATIK.

Anca Dumitra trăiește o poveste de dragoste alături de omul de afaceri Manfred Spendier, care e de origine austriacă. Cei doi au făcut cununia civilă la jumătatea lunii decembrie a anului 2022, iar în aprilie 2023 s-au căsătorit religios.

Cum s-au cunoscut actrița și soțul ei

Anca Dumitra și soțul ei, Manfred Spendier, formează un cuplu discret și își trăiesc povestea de iubire departe de ochii publicului, în ciuda notorietății de care se bucură actrița.

Invitată la podcast-ul „Fain și Simplu” realizat de Mihai Morar, Anca Dumitra a povestit cum l-a cunoscut pe Manfred Spendier, cel care i-a devenit ulterior soț.

„Manfred m-a văzut acum 10 ani de zile prima dată în serial, el nevorbind la vremea respectivă nici limba română, neînțelegând limba română, deși era deja de vreo șapte ani în țară. Întâmplarea e destul de simpatică. Era într-un cantonament în sudul Spaniei cu români și automat toată ziua antrenamente și pe seară, într-un loc lipsit de internet, a venit cineva cu un stick și pe stick s-a dovedit a fi primul sezon din Las Fierbinți. Noi doar ce ieșisem pe post în 2012. Un austriac care ar fi vorbit despre orice altceva seara decât să se uite la noi. La un moment dat a zis: ‘She is the perfect girl’ (n.red. este fata perfectă)”, a povestit Anca Dumitra.

Citește și:
Christina Hendricks s-a căsătorit. Cum a arătat nunta actriței din Mad Men

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people