Cum arată acum Maia, fiica lui Teo Trandafir. Are 19 ani și a surprins cu cele mai recente imagini

Teo Trandafir este printre cele mai carismatice prezențe din showbiz-ul autohton, care se poate mândri cu o carieră în televiziune de invidiat.

Cum arată acum Maia, fiica lui Teo Trandafir. Are 19 ani și a surprins cu cele mai recente imagini

Teo Trandafir este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din showbiz-ul autohton, care se poate mândri cu o carieră de peste 20 de ani. Vedeta este o prezență constantă pe micile ecrane, iar fanii o pot urmări cu drag în emisiunea sa de la Kanal D.

Dincolo de faptul că este una dintre cele mai respectate prezentatoare TV din România, care s-a remarcat în primul rând prin profesionalism, Teo Trandafir este și o mamă dedicată pentru fiica sa, Maia, în vârstă de 19 ani. Cele două au o relație specială și se consideră cele mai bune prietene, fiind deschise să vorbească despre orice.

Maia nu este o prezență foarte activă pe rețelele de socializare, ea apărând ocazional în imaginile și clipurile postate de celebra ei mamă. Tânăra a dezvăluit însă unele imagini pe propriul cont de socializare, fotografii surprinse în timpu vacanței în Grecia.

Fanii au luat cu asalt secțiunea de comentarii, lăudând-o pe adolescentă pentru frumusețea ei și pentru relația specială pe care o are cu mama ei.

Teo Trandafir, dezvăluiri emoționante despre fiica ei, Maia

Într-un interviu acordat pentru viva.ro, Teo Trandafir a vorbit despre fiica ei, care în curând va împlini vârsta de 19 ani. Vedeta a adus numai cuvinte de laudă la adresa tinerei, care devine o femeie independentă și foarte descurcăreață. Prezentatoarea TV a precizat că ea și Maia se sfătuiesc tot timpul și se susțin reciproc în orice decizie.

„Mâine-poimâine face 19 ani. Și e absolut bestială. Face exact ce o taie capul. Eu sunt lângă ea oricând are nevoie de mine. Dacă are nevoie de mine. Dacă nu, sunt acolo. Asta e important. Noi așa ne-am învățat. Sunt obiceiuri la care nu poți renunța. Pentru că, fiind dintotdeauna așa, nu ai cum să fracturezi o relație, la un moment dat. Când asta se întâmplă, înseamnă că unul dintre parteneri a pățit ceva cu capul. Dar noi, fiind zdravene amândouă – credem că suntem nebune, dar asta e cu totul altă discuție -ne sfătuim într-una. Dar avem și nebunia asta de telefon, care este foarte bună. Căci eu, dacă nu răspund, găsesc imediat mesaje pe WhatsApp: „Zi-mi ce fac?” Acum, de exemplu, m-a rugat să îi cumpăr foi de dafin. Știu ce face cu ele. Scrie mesaje. Așa presupun. Că o să vreau să fac și eu. Știi că, dacă scrii mesaje pe foi de dafin ele se îndeplinesc? Foile de dafin se ard și miroase la noi în casă minunat. Purifică. E și ea la fel ca mine. Eu sunt „mai pe sanhal așa” și pe tămâie, ea e mai degrabă cu foile de dafin. Fiecare cu ce consideră, dar facem același lucru.”

Ce spune vedeta despre planurile de viitor ale Maiei

În ceea ce privește planurile de viitor ale Maiei, Teo Trandafir a dezvăluit că preferă să nu se pronunțe acum întrucât lucrurile se pot schimba în viitor. Astfel, vedeta și-a adus aminte cum era ea la vârsta de 19 ani, când studia araba și se gândea că își va găsi o profesie în domeniul lingvistic.

„Cred că asta ar trebui să o întrebăm pe ea. Sunt lucruri despre care nu vorbesc, pentru că nu știu dacă se vor întâmpla. Îmi aduc aminte că la 19 ani eram în anul ll de facultate, la arabă principal. Am terminat, mi-am dat toate lucrările. După care, dacă mi-ar fi spus cineva că nu o să profesez și că o să ajung în cu totul alt domeniu… nu aș fi crezut! Și atunci, ce o să facă Maia, numai Dumnezeu știe. Așa a fost cu mine, așa presupun că o să fie și cu ea”, a mai spus Teo Trandafir.

Citește și:
Adda a trecut printr-o schimbare spectaculoasă de look. Cum arată acum artista

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people