Cum arată acum Alessia Năstase, fiica lui Ilie și a Amaliei Năstase. Alături de cine și-a făcut apariția

Alessia Năstase, fiica lui Ilie și a Amaliei Năstase, a surprins cu o apariție recentă.

Amalia și Ilie Năstase au format un cuplu timp de 14 ani și au împreună două fete, pe Alessia și Emma. În anul 2010, au ales să divorțeze, după o căsnicie care a durat 7 ani. După separarea de fostul jucător de tenis, Amalia Năstase și-a refăcut viața sentimentală alături de Răzvan Vasilescu. Cei doi au împreună un fiu, pe nume Toma.

Alessia Năstase, fiica lui Ilie și a Amaliei Năstase, are în prezent 20 de ani. Tânăra a urmat cursurile liceului Mark Twain International School din București și a luat bacalaureatul în vara anului 2021. După ce a participat și la balul de absolvire alături de colegi, Alessia s-a mutat la Paris, unde a obținut o bursă la celebra școală de artă și design Parsons, dorindu-și să se specializeze în mai multe domenii, fiind vorba despre artă, media și tehnologie. 

Alessia Năstase, fiica lui Ilie și a Amaliei Năstase, este o prezență discretă, dar, uneori, atrage atenția prin imaginile pe care le postează pe Instagram. Recent, tânăra a luat prin surprindere cu o fotografie în care apare alături de Milana, fiica lui Adrian Ilie, și Maria, fiica lui Gică Popescu. În imagine, cele trei sunt fotografiate la un eveniment care a avut loc în Marrakech, Maroc și sunt îmbrăcate în ținute negre și rafinate. 

Pe 28 iulie 2023, când Alessia a împlinit 20 de ani, Amalia Năstase a transmis un mesaj plin de emoție pe contul ei de Instagram. Vedeta a dorit să marcheze într-un mod special ziua fiicei sale, așa că a împărtășit cu urmăritorii săi de pe rețelele de socializare un colaj realizat din mai multe fotografii cu Alessia, inclusiv cu unele în care aceasta era foarte mică. 

„20 de ani este vârsta la care totul e magic, e iubire, e bucurie și fericire. Să le ai pe toate în viața ta și să știi că te iubim enorm, Alessia Năstase! La mulți ani!”, a fost mesajul transmis de Amalia Năstase pe Instagram pentru fiica ei, Alessia.

Acum ceva timp, Amalia Năstase a împărtășit cu bucurie vestea că fiica sa cea mare a primit o bursă de studii la Școala de Design Parsons din Paris, specializarea Fine Arts. Alessia s-a pregătit să înceapă o nouă etapă a vieții ei și s-a mutat în Franța pentru a urma studiile. Mama sa a fost extrem de mândră de reușita ei și a susținut-o în decizia ei de a urma pasiunea pentru artă într-o țară străină.

„Pe tata l-am sunat și i-am spus că am intrat. Era foarte fericit, mai ales când a aflat că am și bursă. Nu știa ce să zică. Era șocat. Mai ales că, nu era vorba despre el, dar avea de-a face cu tenisul și s-a emoționat”, spunea Alessia Năstase în 2021.

Citește și:
Vlad Gherman, în lacrimi la nunta cu Oana Moșneanu. Ce a mărturisit actorul: „M-a bușit plânsul. Chiar este un moment emoționant…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people