Cum arată a doua rochie de mireasă purtată de Gina Pistol

Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit, iar cei doi au arătat fabulos în ziua evenimentului.

Cum arată a doua rochie de mireasă purtată de Gina Pistol

Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit pe 27 mai. În aceeași zi, au făcut atât cununia civilă, cât și pe cea religioasă. Artistul și partenera lui de viață formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton, iar în luna martie a anului 2021 au devenit părinți pentru prima dată, având împreună o fetiță, pe nume Josephine. Cei doi sunt discreți în privința fiicei lor și au ales să o țină cât mai departe de ochii publicului. 

Cununia civilă și cea religioasă au avut loc la Palatul Snagov, iar Gina Pistol și Smiley au avut alături familia și câțiva prieteni extrem de apropiați. La cununia civilă, vedeta a fost îmbrăcată într-o rochie cu dantelă în zona bustului și mâneci largi pe care a accesorizat-o cu o pereche de sandale cu perle Jimmy Choo. De machiajul ei s-a ocupat Alexandra Crăescu, iar de coafură Adonis Enache. În ceea ce îl privește pe artist, el a purtat un costum bej clasic, creat de Irina Voinea. 

Smiley și Gina Pistol au ales un spațiu special pentru petrecere, mai exact la Orangeria Iris. Vedeta și-a schimbat ținuta la petrecere și a optat pentru o rochie lungă și strălucitoare, creată de un brand românesc și care a fost completată de o pereche de ciocate. 

Foto: Instagram
Foto: Instagram

La petrecerea de nuntă au participat o mulțime de vedete și persoane publice din România, printre care Andreea Esca și soțul ei, Alexandre Eram, Adelina Pestrițu și soțul ei, Virgil Șteblea, Sore, Raluka, Mira și iubitul ei, Levi Elekes, Pavel Bartoș, Adela Popescu și soțul ei, Radu Vâlcan, Răzvan Fodor, Mihai și Elwira Petre, Monica Bîrlădeanu, CRBL alături de soția lui, Elena, și fiica lor, Alesia, Chef Cătălin Scărlătescu și partenera lui, Doina Teodoru, Chef Florin Dumitrescu și soția lui, Adda și soțul ei, Cătălin Rizea, Lora, Horia Brenciu, Mario Fresh, Speak și logodnica lui, Ștefania, și Amalia Năstase. 

Pe contul ei de Instagram, Gina Pistol a postat un mesaj emoționant despre nuntă, despre care a menționant că reprezintă pentru ea un eveniment pe care nu îl va uita niciodată. 

„Nunta noastră a fost un vis frumos care s-a derulat parcă prea repede, dar pe care sigur nu-l vom uita niciodată! Astăzi sigur mi-l amintesc și durerea de picioare de după orele de dans, și răgușeala de după orele de cântat, gustul dulce de bezea al tortului alb pe care îl simt încă și toate mesajele pline de emoție pe care le primim din toate părțile! Gata cu „se mărită Gina mea!”, de acum, urmează cel mai frumos „Acasă” pentru noi trei! Nu-mi vine să cred că pot rupe listele și desfășurătoarele și că va amuți (sper😂) și grupul de organizare de nuntă.
Mulțumim tuturor și fiecăruia în parte pentru susținere, pentru prezență, pentru mesaje, pentru căldura și dragostea pe care ni le-ați trimis. Suntem norocoși că ne avem, că VĂ avem și că ne putem bucura de un moment așa important din viața noastră alături de atât de multe suflete bune! Vă iubim!”, a declarat Gina Pistol.

În ceea ce privește luna de miere, Smiley și Gina Pistol au ales ca destinație sudul Franței, fiind extrem de încântați de timpul special pe care urmează să îl petreacă împreună.

„Plecăm în luna de miere peste o săptămână, în sudul Franței. Ne dorim să avem o lună – deși nu e chiar o lună – de miere frumoasă, să ne întoarcem și să avem o vară frumoasă, apoi o viață senzațională, să ne facem amintiri frumoase împreună, să îmbătrânim frumos împreună, să ne înțelegem bine, să ne susținem unul pe celălalt. Să ajutăm fata să facă tot ceea ce își dorește și dacă mai apare un copil îl primim cu brațele deschise și cu toată dragostea”, a mărturisit Smiley, în fața jurnaliștilor prezenți la eveniment, citat de Click.ro.

Citește și:
Cabral, dezvăluire inedită despre relația cu soția lui: „Din pură întâmplare…'

Foto: Grabazei Photography

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people