Cum a reacționat Raluca Bădulescu după ce a fost criticată pe social media

Raluca Bădulescu a fost criticată pe rețelele de socializare. Cum a reacționat vedeta?

Cum a reacționat Raluca Bădulescu după ce a fost criticată pe social media

Raluca Bădulescu a fost criticată pe social media, iar reacția ei nu a întârziat să apară. Iată de la ce a pornit totul și ce răspuns a oferit vedeta. 

Raluca Bădulescu a publicat un scurt video în care le prezintă fanilor de pe Instagram o ținută pe care o poartă, fiind alcătuită dintr-o rochie lungă, cu bretele subțiri și cu trenă și accesorizată cu o geantă neagră și sandale. Foarte mulți fani i-au apreciat look-ul, însă a fost și un comentariu care a atras atenția, fiind din partea unei persoane care a criticat-o pe vedetă. „O Lady nu fumează și nu mătură trotuarul … Deci aici nu ai Level”, i-a scris acea persoană Ralucăi Bădulescu. La scurt timp, a venit și răspunsul din partea vedetei: „Comentariul este divin efectiv, atât s-a putut doamna, ce sa fac…”

Raluca Bădulescu este una dintre cele mai îndrăgite prezențe de pe micile ecrane. Vedeta impresionează cu aparițiile și ținutele ei excentrice, care de mai multe ori au stârnit și discuții aprinse în rândul fanilor. Publicul o apreciează pentru sinceritatea de care dă dovadă cu fiecare ocazie, pentru opiniile pe care și le exprimă într-un mod direct, dar și pentru personalitatea efervescentă.

Raluca Bădulescu a trecut printr-o transformare fizică spectaculoasă în ultimii ani și este mândră de felul în care arată. Ea nu a ascuns niciodată faptul că până acum a apelat la diverse intervenții estetice. Vedeta a recurs la o operație de micșorare a stomacului pentru a reuși să slăbească inițial, însă apelează la câteva trucuri pentru a se asigura că nu va mai avea probleme cu kilogramele în plus. Jurata de la „Bravo, ai stil” a primit și o serie de păreri negative și comentarii răutăcioase la adresa aspectului ei fizic și a dezvăluit recent cum anume le face față.

„Mă simt foarte bine în pielea mea, eram bine cu mine și când aveam peste 100 de kilograme și acum, când am aproape 50 de kilograme. Consider că fiecare om are dreptul să își spună părerea. Fiecare este liber să aibă o părere, trăim într-o societate liberă. Cred că, atâta timp cât ești bine cu tine, te iubești, este OK; restul lumii are dreptul la părere, însă la sfârșitul zilei important este să fii tu mulțumit cu tine. Să fii pe placul tuturor este, practic, imposibil”, a declarat Raluca Bădulescu pentru VIVA!

Fanii Ralucăi Bădulescu se întreabă cum reușește să se mențină în formă la vârsta 48 de ani. Vedeta a oferit detalii în ceea ce privește stilul ei de viață și alimentația pe care o are acum. Jurata show-ului „Bravo, ai stil” recunoaște că nu urmează o dietă strictă și că nu își impune limite din punct de vedere al regimului alimentar.

„Fac sacrificii din punct de vedere culinar, și aici mă refer la faptul că mănânc puțin și des, dar din toate, nu mă abțin de la nimic. Se știe că dulciurile sunt plăcerea mea vinovată. Nu există zi fără dulce la mine. (…) Nu am niciun fel de restricție alimentară. Ăsta este un fel de mindset, care este foarte important, pentru că, dacă aș ști că poate interveni vreo restricție alimentară, aș deveni un pic frustrată și nefericită. Deci meniul meu zilnic arată în funcție de orice îmi pică în fața ochilor; pot să îmi permit să gust din orice îmi face plăcere, chestia asta mă liniștește. Pot să mănânc salate, musaca, pizza, fast-food, dar, repet, puțin din toate. Și să nu uit de nelipsitele bomboane și covrigi. Am rămas fidelă covrigilor, oricât ar fi Regina Regească de regină”, a completat Raluca Bădulescu pentru sursa citată anterior. 

Citește și:
Simona Halep, prima reacție după ce Serena Williams a ironizat-o cu privire la sentința de suspendare din tenis

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people