Cum a reacționat Clara Chia Marti, după ce s-a lovit pe stradă, încercând să se ascundă de paparazzi

Clara Chia Marti a fost surprinsă lovindu-se de un panou publicitar de pe stradă, în încercarea sa de a se ascunde de paparazzi.

Cum a reacționat Clara Chia Marti, după ce s-a lovit pe stradă, încercând să se ascundă de paparazzi

Gerard Pique și Clara Chia Marti, noua sa iubită, au fost zăriți în timp ce se bucurau de o plimbare prin Barcelona. Fostul jucător de fotbal a pus capăt chiar și speculațiilor privind presupusul atac de anxietate al lui Chia Marti, care ar fi determinat-o pe tânăra de 23 de ani să se interneze într-un spital. Cei doi au fost urmăriți de paparazzi, moment în care iubita lui Pique a avut un moment de neatenție.

Atunci când a fost întrebată dacă își va celebra cea de-a 24-a aniversare pe 7 februarie, partenerul ei, Pique, a spus imediat că ziua specială a iubitei sale nu se află pe acea dată. De asemenea, cei doi au început să râdă pe seama zvonurilor potrivit cărora Clara Chia se confrută cu atacuri de anxietate, iar tânăra s-a amuzat pe acest subiect alături de partenerul ei.

„Dar ce vrei să spui? Nu este mâine. Știu că mâine este 7, dar cred că te înșeli. A fost bine să încercăm, să fiu sincer, ne-am simțit bine. (…) Un atac de anxietate? Un atac de anxietate? Să ai un atac de anxietate este complicat. Te rog, serios”, a spus Gerard Pique în timp ce râdea. Deși Clara Chia Marti nu a răspuns, și-a arătat și ea latura ei amuzantă și a început să râdă zgomotos.

Foto: Profimedia

Clara Chia Marti s-a lovit în încercarea de a se ascunde de paparazzi

Cei doi au râs apoi când Clara Chia Marti a suferit un accident, când s-a izbit de un panou publicitar de pe stradă. Din fericire, ea nu s-a rănit și a continuat să meargă normal alături de Gerard, care a îmbrățișat-o și alinat-o după ce s-a lovit.

Foto: Profimedia

Această ieșire are loc după ce Pique și-a sărbătorit cea de-a 36-a aniversare pe 2 februarie, în aceeași zi în care Shakira a împlinit 46 de ani. Și în timp ce vedeta columbiană a primit o serenadă pe balconul ei din Barcelona, fostul său partener și tatăl celor doi copii a decis să iasă la o plimbare discretă cu mașina alături de Clara.

Fostul atlet și studenta de la Relații Publice au fost surprinși de fotografi luând-o la drum spre o destinație necunoscută. În timpul întâlnirii lor, au fost văzuți zâmbitori, având look-uri casual și relaxate.

La două săptămâni după ce Shakira a făcut senzație cu noua sa piesă, „Bzrp Music Sessions, Vol. 53”, fostul fotbalist a intrat pe rețelele sociale pentru a publica prima sa fotografie cu noua lui iubită. Gerard a postat un selfie realizat de tânăra de 23 de ani, lăsând imaginea să vorbească de la sine, fără nicio descriere.

Citește și:
Adrian Nartea, dezvăluiri despre cum i s-a schimbat viața după ce a fost diagnosticat cu o tumoră intra-craniană

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people