Cum a reacționat Cătălin Bordea la vestea că fosta lui soție s-ar fi mutat cu Spike, fostul lui bun prieten

Cătălin Bordea a anunțat în luna iulie despărțirea de soția lui, Livia.

Cum a reacționat Cătălin Bordea la vestea că fosta lui soție s-ar fi mutat cu Spike, fostul lui bun prieten

Acum câteva luni, Cătălin Bordea a confirmat că el și soția lui, Livia, s-au despărțit. După ce în presă au apărut mai multe zvonuri conform cărora cei doi ar fi divorțat în secret la notar, comediantul a făcut primele declarații pe marginea acestui subiect. Juratul emisiunii „iUmor” de la Antena 1 a cunoscut-o pe Livia în anul 2012. Cei doi s-au căsătorit civil în 2014, iar în 2019 a avut loc cununia religioasă.

Cătălin Bordea a trecut prin momente dificile după ce au apărut imagini cu fosta sa soție, Livia, în timp ce se săruta cu bunul lui prieten, Spike. În urma acestora, comediantul a transmis și un mesaj dur pe rețelele de socializare, iar ulterior a făcut și mai multe declarații despre viața lui personală.

Surse din presa mondenă au declarat că relația dintre Livia, fosta soție a juratului de la iUmor, și Spike este mai serioasă decât se credea, mai mult chiar, cei doi s-ar fi mutat împreună.

Întrebat ce părere are despre acest lucru, Cătălin Bordea a dat un răspuns tăios, vrând să reafirme încă o dată faptul că nu îl mai interesează deloc viața fostei sale soții.

„Mai tare m-ar interesa dacă se muta Sofia Vicoveanca cu Uzzi”, a declarat acesta, cu ironie, pentru CANCAN.RO.

Recent, juratul de la iUmora fost surprins de paparazzi după ce și-a terminat programul de alergare, în Pădurea Băneasa, urcându-se în automobilul condus până mai recent de fosta sa soție.

„I-o lăsasem ei și o plăteam eu, ca un gest de bun simț. Însă după ultimele știri mi-am luat mașina înapoi. Acum o conduc eu. Mașina e absolut fantastică”, a declarat Cătălin Bordea pentru CANCAN.RO.

Cătălin Bordea a mai dezvăluit că acum se concentrează pe propria persoană, dar și pe activitatea profesională.

„Mă refac și lucrez foarte tare la a redobândi încrederea în anumiți oameni. Sunt sigur că voi reuși. Că sunt și oameni buni printre noi. În rest am spectacole, filmări, fac sport și am pe masă vin alb”, a mai spus pentru sursa citată.

Se pare că lui Cătălin Bordea i-a fost destul de greu să treacă peste momentul divorțului, iar acest lucru a fost confirmat de Emi de la Noaptea Târziu, colegul lui de la emisiunea iUmor.

„După divorț, domnul Bordea cred că s-a împăcat cu ideea, ca orice om, pentru că viața merge înainte. Din păcate, la el a fost o perioadă mai tristă și probabil de asta sezonul trecut a fost puțin mai apatic. Dar acum e foarte activ și foarte mișto!”, a declarat Emi pentru Cancan.ro.

Reacția comediantului, după ce fosta soție a fost văzută cu Spike

Cătălin Bordea a făcut noi declarații după ce în presă au apărut fotografii în care fosta lui soție, Livia, a fost surprinsă de paparazzi în timp ce se săruta cu rapperul Spike. Juratul de la „iUmor” a fost întrebat dacă se aștepta la asta, iar acesta a răspuns:

„Nu mă așteptam… Tu te așteptai? Dacă nu te așteptai, atunci suntem pe aceeași lungime de undă!”, a declarat Cătălin Bordea pentru Playtech Știri.

La scurt timp după apariția imaginilor, Cătălin Bordea a postat pe contul lui de Instagram un mesaj în care pare să facă referire la fosta lui parteneră de viață.

„Întotdeauna am considerat că oamenii care au valori comune ajung împreună. Mi s-a reconfirmat această credință, deodată cu anumite bănuieli. Acum sunt într-un loc mai bun, de unde lucrurile se văd mai limpede. În rest, despre morți numai de bine”, se arată în mesajul publicat de Cătălin Bordea pe Instagram. 

Cătălin Bordea a anunțat despărțirea de soția lui, Livia. Joi, 13 iulie, câștigătorul show-ului America Express 2023 a dezvăluit faptul că au semnat actele de divorț. Comediantul nu a spus care este motivul pentru care au decis să pună punct relației lor.

Citește și:
Monica Bellucci și Tim Burton, prima apariție în calitate de cuplu pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Roma

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people