Cum a răspuns Ioana Grama după ce a fost criticată pe social media: „Nu ar trebui să aveți așa probleme”

Ioana Grama a răspuns criticilor primite pe rețelele de socializare.

Cum a răspuns Ioana Grama după ce a fost criticată pe social media: "Nu ar trebui să aveți așa probleme"

Ioana Grama se numără printre cele mai cunoscute creatoare de conținut din România. Ea și-a construit în timp o comunitate solidă, iar fanii îi urmăresc cu interes proiectele din viața profesională și personală. 

Pe rețelele de socializare, Ioana Grama a vorbit tot timpul deschis atât despre momentele plăcute din viața ei, cât și despre cele dificile, cum ar fi divorțul de fostul ei partener, alături de care are o fetiță, pe nume Ayana. Recent, creatoarea de conținut a primit o serie de critici în legătură cu intervențiile estetice la care apelat și a decis să răspundă acestor comentarii. 

„Am început să primesc întrebări de la fete mai tinere că am exagerat cu injecțiile sau ce s-a întâmplat cu fața pentru că partea asta pare foarte ciudată și sigur din cauza botoxului. Botoxul mi l-a pus aici (n.r. în frunte). După cum bine puteți observa, am expresii faciale.”

De asemenea, Ioana Grama nu vede rostul acestor preocupări din partea urmăritorilor. 

„Grija românului la ceas de seară. Mi-am culcat copilul și voi stați să vă întrebați ce s-a întâmplat cu fața mea. Nu știți câte pierdeți. Eu zic să nu vă lăsați, să deschideți o anchetă, să aduceți dovezi. Deschideți un dosar, fiecare cu poza acolo la dosar, pe grup. Glumesc acum. Nu ar trebui să aveți așa probleme ce s-a întâmplat cu fața mea.”

Acum câteva luni, Ioana Grama a apelat la o operație de rinoseptoplastie și a ales să vorbească pe rețelele de socializare despre această intervenție. Creatoarea de conținut a răspuns mai multor curiozități din partea fanilor. Ea a făcut această operație după o lungă perioadă în care s-a gândit foarte bine și, până la urmă, și-a făcut curaj pentru a face acest pas. După ce a fost externată, Ioana Grama le-a oferit fanilor mai multe detalii despre operația de rinoseptoplastie. 

„Am zis să vă dau așa, un reality check, pentru că nimeni nu îți arată cum arăți în mod real în zilele de recuperare, după operație. Toată lumea postează așa niște poze, dar nimeni nu îți arată real. Frica mea cea mai mare în legătură cu această operație a fost recuperarea, și anume zilele astea în care nu poți să respiri, în care ești umflată”, a povestit Ioana Grama.

Deși s-a așteptat să se învinețească sau să i se umfle zona feței, recuperarea a mers foarte bine și a rămas surprinsă de primele rezultate. Ioana Grama a specificat că nu a durut-o deloc operația și că se simte foarte bine, chiar și la scurt timp după ce a plecat din spital.

„Am decis să mă sacrific eu, fetelor, și să vă arăt în mod real ce înseamnă operația asta de rinoseptoplastie. (…) M-ar fi ajutat și pe mine să văd, real, cum arată un om după operație. O să revin cu tot felul de informații și detalii în legătură cu operația mea. Oricum, mi se pare că arăt foarte ok în comparație cu… nu știu, din ce am văzut, lumea se umflă foarte tare în general și se învinețește foarte tare. Bine, diferă cred de la corp la corp, dar îmi imaginam că o să fiu foarte vânătă și cu ochii roșii și chiar nu mi se pare că e nimic exagerat. Nu m-a durut absolut nimic, nu mă doare nasul, nu mă doare absolut deloc, simt o presiune cumva, o greutate, dar durere, zero. Nu pot să respir, am un spray pentru nas cu care mă dau dimineața și seara”, a continuat Ioana Grama.

Citește și:
Ce a dezvăluit Carmen Grebenișan despre faptul că prietena ei, Alina Ceușan, e prezentatoarea emisiunii Love Island: „I se potrivește perfect'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people