Cum a fost surprinsă Sophie Turner, după 8 ore de mediere privind custodia copiilor și divorțul de Joe Jonas

Sophie Turner și Joe Jonas au început medierea privind custodia copiilor.

Cum a fost surprinsă Sophie Turner, după 8 ore de mediere privind custodia copiilor și divorțul de Joe Jonas

Sophie Turner și Joe Jonas au petrecut opt ore împreună în prima zi a medierii lor, proces ce se estimează a dura în total patru zile. Vedeta din „Game of Thrones” a fost fotografiată părăsind întâlnirea din New York, alături de avocatul ei, în jurul orei 18.00.

Actrița în vârstă de 27 de ani, care părea un pic epuizată, a avut o ținută casual formată din blugi, un tricou alb și un pulover verde tricotat. Mai devreme în cursul zilei, ea a fost văzută părăsind apartamentul lui Taylor Swift, unde a stat împreună cu cele două fiice ale sale. Turner și Jonas, care au sosit separat, au părăsit, de asemenea, birourile Wilmer Hale la ore diferite.

sursa: profimedia
sursa: profimedia

Cum au fost surprinși Sophie Turner și Joe Jonas

De asemenea, Joe Jonas a fost văzut plecând de la prima ședință de mediere la două ore după soția sa, Sophie Turner. Membrul Jonas Brothers a fost văzut ieșind de la ședința din New York prin intermediul unei mașini de serviciu, miercuri, în jurul orei 20.00. Cântărețul, care a petrecut în total 10 ore în clădirea de birouri, părea puțin abătut în timp ce stătea pe bancheta din spate a unui SUV negru, potrivit Page Six.

sursa: profimedia

Deși aceasta este doar prima zi din cele patru zile de mediere, surse au declarat marți pentru Page Six că Jonas speră că vor încheia săptămâna în termeni mai buni.

„Joe este hotărât să facă să funcționeze lucrurile cu Sophie în cadrul medierii și nu vrea să se opună – atâta timp cât pot ajunge la un acord echitabil în privința copiilor”, a împărtășit o sursă pentru Page Six.

Avocații cuplului înstrăinat s-au întâlnit marți pentru o conferință preliminară, în timpul căreia s-a dezvăluit că cei doi se vor întâlni pentru a încerca să ajungă la un acord de divorț și la un plan parental pentru fiicele lor, Willa, de 3 ani, și Delphine, de 1 an.

Actrița și-a dat în judecată partenerul de viață

Cei doi au fost implicați într-un război teritorial încă de când Joe Jonas a depus cererea de divorț luna trecută. Ulterior, Turner l-a dat în judecată pe soțul ei înstrăinat pentru ca acesta să îi aducă pe cei doi copii ai lor în „casa lor pentru totdeauna” din Anglia.

În procesul ei, Sophie Turner a susținut că ea și cântărețul au convenit să își mute familia peste ocean înainte de despărțire. Acest plan a fost confirmat într-o scrisoare scrisă de Jonas în luna iunie, conform documentelor judiciare obținute de Page Six.

Cu toate acestea, fostul actor de la Disney Channel cere acum custodia comună a copiilor lor, ceea ce înseamnă că aceștia vor petrece mai mult timp în SUA decât anticipase inițial Turner. Deși a fost acuzat că refuză să îi dea actriței pașapoartele copiilor, artistul a negat că le-a „răpit” pe fiicele lor, iar de atunci cei doi au fost de acord să le păstreze pe micuțe în New York în timp ce bătălia lor legală se desfășoară în instanță.

Citește și:
Un nou succes profesional pentru Șerban Copoț după ce a plecat de la iUmor: „Al patrulea an consecutiv în care câștigăm medalia de aur'

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people