Cum a fost surprinsă Melania Trump de ziua de naștere a soțului său, Donald Trump

Melania Trump a fost surprinsă alături de fiul său, Barron, în New York.

Cum a fost surprinsă Melania Trump de ziua de naștere a soțului său, Donald Trump

Donald Trump a împlinit 77 de ani pe 14 iunie. Ziua de naștere a fostului președinte vine într-un moment în care se confruntă cu 37 de capete de acuzare. În rechizitoriul federal, Trump este acuzat că ar fi păstrat mai multe documente clasificate după ce a părăsit Casa Albă. În ciuda acuzațiilor care i se aduc, fostul președinte a pledat nevinovat.

În aceeași zi, soția acestuia, Melania Trump, a fost surprinsă în New York, alături de fiul său, Barron, în vârstă de 17 ani. Fosta Primă Doamnă părea destul de relaxată, zâmbind și chiar făcându-le cu mâna paparazzilor. Aceasta purta o rochie albă Gucci, în valoare de 3.200 de dolari, pe care a accesorizat-o cu o geantă Hermès în aceeași nuanță și cu o pereche de ochelari de soare.

O sursă apropiată a declarat pentru The Post că Donald Trump va avea parte de o petrecere „discretă” în acest an.

„Nu este planificată nicio petrecere mare”, a spus sursa. „[Donald] Trump este cunoscut pentru faptul că își urăște ziua de naștere și că nu o sărbătorește niciodată într-un mod semnificativ.”, a mai adăugat aceasta.

Luna trecută, Donald Trump a fost găsit vinovat de abuz sexual și defăimare în cadrul procesului civil pe care fosta jurnalistă ELLE, E. Jean Caroll, l-a intentat împotriva sa. Decizia a fost luată de către un juriu federal din Manhattan.

Jurnalista a declarat că Donald Trump ar fi violat-o în 1996, într-un vestiar al unui magazin din Manhattan. În plus, aceasta l-a dat în judecată pe fostul președinte și pentru defăimare, susținând că afirmațiile pe care Trump le-a făcut la adresa ei i-au provocat „durere și suferință emoțională” și i-au afectat „reputația, onoarea și demnitatea” – și, prin urmare, cariera.

În cele din urmă, juriul a deliberat că Donald Trump nu a violat-o pe Carroll, însă că a abuzat-o sexual. Prin urmare, fostul președinte al Statelor Unite ale Americii trebuie să-i plătească jurnalistei despăgubiri în valoare de două milioane de dolari. La această sumă se mai adaugă și alte trei milioane de dolari pentru defăimare.

Anul trecut, Donald Trump a negat toate aceste acuzații, catalogând afirmația lui Jean drept o „înșelătorie” și o „escrocherie totală.” Acesta a mai adăugat și că scriitoarea a inventat întâlnirea dintre ei pentru a-și promova cartea de memorii.

De asemenea, chiar și după ce juriul l-a găsit vinovat, Trump și-a menținut poziția, postând următorul mesaj pe platforma sa, TruthSocial:

„Nu am absolut nicio idee cine este această femeie. Acest verdict este o ruşine – o continuare a celei mai mari vânători de vrăjitoare din toate timpurile.”

Și purtătorul de cuvânt al lui Trump a susținut nevinovăția fostului președinte, declarând că este vorba despre o „vânătoare de vrăjitoare” organizată de către Partidul Democrat.

„Tot acest caz fals este un efort politic care îl vizează pe președintele Trump, deoarece acum este favorit pentru a fi ales din nou președinte al Statelor Unite. Încălcarea continuă a marii noastre Constituții în scopuri politice este dezgustătoare și nu poate fi tolerată. Națiunea noastră are probleme serioase atunci când afirmații lipsite de orice dovezi sau martori oculari pot invada instanțele noastre pentru a obține puncte politice”, a precizat purtătorul de cuvânt.

Cum procesul este unul civil, Donald Trump nu riscă să ajungă la închisoare. Cu toate acestea, va trebui să îi ofere jurnalistei despăgubiri în valoare de cinci milioane de dolari.

Citește și:
Ce s-a aflat acum despre divorțul intentat de soția lui Kevin Costner. Detaliile au surprins o lume întreagă

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people