Cum a fost surprinsă Delia după ce s-a întors în România. Artista a avut probleme de sănătate în America

Delia s-a întors în România după ce a fost plecată câteva zile în America.

Cum a fost surprinsă Delia după ce s-a întors în România. Artista a avut probleme de sănătate în America

Delia a revenit în România, după ce a petrecut câteva zile în SUA. Artista a fost pentru prima dată în turneu în Statele Unite ale Americii. Cântăreața și-a promovat noul ei album, „Flex”, lansat la finalul anului trecut, și pe care se regăsesc 13 piese, printre care „OTZL GLTZ”, „Lololo”, „Sirena Apelor”, dar și „Jimmy Samurai” cu Oana Matache, „Fără Te merau” cu Connect-R, „Cum am știut” cu Killa Fonic, „Cum era” cu NANE și „eRAI” cu Antonia.

Într-o serie de Instastories, Delia le-a vorbit deschis urmăritorilor săi despre problema medicală pe care a avut-o în America. Artista a fost în SUA, acolo unde a susținut o serie de concerte. Vedeta a povestit că se confruntă cu o problemă de sănătate pe care n-a mai avut-o până acum, aspect care a îngrijorat-o.

„De vreo două zile eu amețesc și nu se știe de ce. Am niște amețeli foarte ciudate, seamănă cu amețelile alea când te dai jos brusc din pat. Doar că eu le am pe tot parcursul zilei și durează câteva secunde și sunt o dată la cinci minute. Sunt bine, nu vă faceți griji. (…) Amețelile pe care le am durează două-trei secunde, sunt toată ziua, o dată la cinci minute și e ca un val de amețeală care pleacă din cap și nu pot să îmi explic ce e, n-am avut niciodată nicio amețeală. Eu n-am nimic niciodată, asta e faza care mă sperie. Jet lag la cinci zile după ce am ajuns în America? Dacă era jet lag, de ce n-am avut în primele zile? Și dorm bine, m-am hidratat bine, am luat B-uri, fier, am luat de toate. Amețelile astea le am de o zi jumate, sunt foarte ciudate, nu le înțeleg.”

Însă, după ce s-a întors în România, Delia a dezvăluit că se simte mult mai bine, așa că a decis să revină la obiceiurile sale și a ieșit în parc la alergat. 

„Trebuie să mă relaxez, trebuie să mă duc să dau o tură de parc. Important, mi-a trecut amețeala. Nu mai am nimic, sunt bine. Nu știu ce a fost cu mine, dar acum mă simt splendid. Sunt din nou eu”, a povestit Delia pe Instagram. 

Delia are o carieră muzicală de succes și e implicată și în proiecte de televiziune. Însă, nu pierde ocazia de a pleca deseori în vacanță, fiind pasionată de călătorii. Când vine vorba de escapade pe diferite plaje exotice, ea apreciază din plin astfel de locuri. De la India, Maldive, Cancun, Tulum, Thailanda și până la Zanzibar, vedeta este recunoscută pentru faptul că preferă să meargă și să exploreze destinații de vacanță diverse. 

Pe lângă destinațiile exotice de vacanță, în ultimii ani Delia a început să fie atrasă de hiking, declarând în mai multe rânduri cât de satisfăcătoare sunt pentru ea urcările pe munte, la picior. Artista și-a obișnuit deja fanii cu imaginile superbe din călătorii pe care le împărtășește pe contul personal de Instagram, dar și pe alt profil separat, @delianomad. 

În 2023, Delia a avut parte de o experiență inedită în munții Himalaya și a vorbit despre impresiile sale despre traseul pe care l-a făcut. Artista nu a fost singură, ci alături de soțul ei, Răzvan Munteanu.

„Din avion mi-am dat seama că am de-a face cu niște munți uriași, absolut gigantici. Știam că sunt îndrăgostită de munții ăștia, și de munți în general, dar ce am simțit acolo… E ceva, simți o chestie, e o energie. (…) Pe lângă tot acest zen, simți că nu ai aer, la propriu. La peste 4.000 de metri începi să simți. Pot să spun că sunt norocoasă pentru că toată vara am fost pe munți și m-am obișnuit cu anumite altitudini.

Este foarte interesant să vezi ce se întâmplă cu corpul și mintea ta la peste 4.000 de metri pentru că devii alt om. Reacțiile sunt mai lente, gândirea devine mai lentă. Ai senzația că te prostești. Ai momente când ți-e atât de greu să mergi și drept. Important e să nu te grăbești, să faci pauze. Cu cât mergi mai lent, cu atât e mai bine. Aici începe greul, în sătucurile la altitudine serioasă. Începe să lipsească curentul. Cel mai nasol este că începi să nu mai dormi noaptea. Deja de pe la 3.000 și ceva începeam să avem probleme cu somnul.”

Citește și:
Cabral, confesiuni despre relația cu fiica lui cea mare, Inoke: „Când ești tată de fată, toată lumea te pune în gardă…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people