Cum a fost surprinsă Antonia de ziua ei de naștere. Artista a împlinit 34 de ani

Antonia a împlinit astăzi 34 de ani și a fost surprinsă de cei dragi cu cele mai frumoase urări și cadouri.

Cum a fost surprinsă Antonia de ziua ei de naștere. Artista a împlinit 34 de ani

Antonia este astăzi în centrul atenției. Artista a fost luată prin surprindere încă de la prima oră cu cadouri speciale, oferite cu ocazia zilei sale de naștere. La vârsta de 34 de ani, cântăreața se poate declara o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Dincolo de cariera de succes, aceasta este zilnic recunoscătoare pentru familia frumoasă și iubitoare pe care o are.

Antonia a împlinit astăzi 34 de ani

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea showbiz-ului românesc. Cei doi îndrăgostiți au afirmat de mai multe ori că se iubesc cu pasiune și că au cea mai frumoasă familie, așa cum și-au dorit. Deși la începutul relației au trecut prin multe provocări, cei doi au rămas împreună, iar greutățile i-au făcut mai puternici.

Cu ocazia zilei de naștere a iubitei lui, Alex Velea a surprins-o cu un cadou inedit. Vizibil încântată de surpriza de la miezul nopții, Antonia a împărtășit cu fanii de pe rețelele de socializare cele două genți pe care i le-a cumpărat partenerul ei.

„Ziua mea tocmai a început”, a scris Antonia pe InstaStory.

sursa: instagram

De asemenea, Antonia a fost în centrul atenției astăzi și pentru prietenii săi apropiați. Vedeta a repostat pe pagina sa de Instagram toate mesajele frumoase pe care le-a primit de ziua ei de naștere, alături de fotografii de colecție. În semn de apreciere, cântăreața le-a mulțumit tuturor pentru urările făcute.

De 10 ani, Alex Velea și Antonia trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și, în vara anului 2021, au anunțat logodna lor. Fanii așteaptă cu interes să afle detalii despre viitoarea nuntă, iar într-un interviu recent, Antonia a vorbit despre relația sa cu artistul, recunoscând că apreciază enorm sprijinul pe care Alex i-l acordă în toate proiectele sale profesionale.

„Alex mă susține de fiecare dată în tot ceea ce fac. Așa cum îmi place mie să spun, este fanul meu numărul 1 și eu sunt fanul lui numărul lui. Atunci când simt susținerea lui, mă simt puternică și trec peste orice mai ușor. Mi-a spus să am încredere în mine că mă voi descurca, că sunt foarte talentată și să am la rândul meu încredere în echipă, că mă vor duce pe calea potrivită”, a declarat Antonia pentru FANATIK, făcând referire la filmul Haita de acțiune, în care interpretează un rol principal.

De ce au amânat cei doi nunta

Antonia și Alex Velea au amânat nunta lor cu ceva timp în urmă, dar artistul a explicat la sfârșitul anului 2022 motivul. Din declarațiile sale reiese faptul că programul încărcat al celor doi artiști nu le-a permis să stabilească o dată exactă pentru marele eveniment. Având concerte și alte proiecte personale care îi ocupă foarte mult timp, Antonia și Alex Velea au decis să mai aștepte un timp până să organizeze nunta.

Am avut o dată programată, dar istovitoare în același timp. Încă nu am stabilit, pentru că am avut amândoi orarul destul de aglomerat și am încercat să-i facem față.”, a declarat Alex Velea la Antena Stars.

Citește și:
Ramona Olaru, declarații inedite despre „cei mai importanți bărbați' din viața ei: „Asta s-a format natural, nu s-a impus'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people