Cum a fost surprinsă Andreea Bănică de soțul ei: „Mi-a cumpărat…”

Andreea Bănică a dezvăluit că a primit de la soțul ei, Lucian Mitrea, un cadou impresionant.

Cum a fost surprinsă Andreea Bănică de soțul ei: "Mi-a cumpărat..."

Andreea Bănică și Lucian Mitrea formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul autohton. Cântăreața și soțul ei au împreună doi copii, pe Sofia și pe Noah.

Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea, trăiesc de mai mulți ani o poveste de dragoste. Cei doi formează o echipă și în plan profesional, soțul artistei fiind managerul ei. În plus, cântăreața și partenerul ei au lucrat timp de trei ani la un proiect important pentru ei, fiind vorba despre un hotel pe litoralul românesc, în Eforie Nord, pe care l-au deschis în această vară. Recent, Lucian Mitrea a surprins-o pe vedetă cu un cadou neașteptat, iar cântăreața le-a împărtășit fanilor câteva detalii despre această surpriză, fiind vorba despre un scuter vespa din colecția cu Mickey Mouse.

„Luni @lucianmitrea mi-a făcut o surpriză frumoasă și mi-a cumpărat un vespa Mickey mouse”, a spus artista pe Instagram.

Foto: Instagram

În cadrul unui interviu pentru FANATIK, Andreea Bănică a vorbit deschis despre presupusele infidelități care i-au fost atribuite soțului său, Lucian Mitrea.

„Crede-mă că pe mine nu m-a afectat nici măcar o clipă, o clipă nu am crezut ceva, o clipă soţul meu nu mi-a dat vreun semn. Din moment ce noi am fost mai toată viaţa împreună, când ar putea şi unde să se ducă. Este şi un tip foarte deştept care ştie foarte bine ce are lângă el, ştie foarte bine că femeie ca mine nu mai găseşte. De când mi-a dat inelul de logodnă, i-am spus „dacă eşti pentru mine, eşti pentru mine şi atât.”

La mine nu există altfel, dacă mă vrei aşa bine, dacă nu nu, trebuie să înţelegi asta din start, eşti pentru mine şi atât. El ştie foarte bine că nu accept să fiu făcută de ruşine, nu accept să fiu înşelată, n-aş putea să stau cu un om să mă înşele, iar eu să fac vreun compromis, nu aş avea de ce. Nu pot să spun niciodată ce îmi rezervă viaţa şi ce poate fi în viitor.”

Andreea Bănică a mai spus că de multe ori a fost întrebată ce ar face dacă ar afla că soțul ei ar fi infidel. Artista a menționat că nu știe ce ar face într-o astfel de situație dacă nu s-a confruntat cu una.

„Mi s-a mai pus întrebarea „ce ai face dacă ai fi înşelată”, nu am de unde să ştiu, nimeni nu are de unde să ştie, pentru că doar în momentul ăla vei simţi ceva, nu ai cum să prezici. Într-adevăr presa a scris de multe ori, dar ei n-au fost niciodată în locul meu, în viaţa mea, să vadă, să ştie, să simtă. Când eşti un om înşelat simţi nişte lucruri, totul iese la iveală la un moment dat cât ai fi de bun mincinos. Oricine simte 100% dacă este înşelat, la un moment dat, mai târziu sau mai devreme. Minciuna are picioare scurte pentru mine, de asta nici nu am ştiut să mint vreodată, imediat mă prinzi şi îţi dai seama că te mint. Nici nu m-a interesat vreodată să mint, eu sunt corectă şi onestă. Şi asta i-am spus şi lui, că nu există minciună într-o viaţă de cuplu, nu pot să tolerez minciuna, bătaia, abuzurile, băutura, nu pot să tolerez nişte lucruri de genul acesta, pentru că ştie şi el foarte bine unde ne-am cunoscut şi cum eram, şi cu atât mai mult nu ar face lucruri de genul acesta”, a completat Andreea Bănică pentru sursa citată.

Citește și:
Cove, dezvăluiri despre emisiunea „Vorbește Lumea' la care a renunțat și cum se înțelegea, de fapt, cu Adela Popescu: „Ea era plină de viață, neștiutoare'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people