Cum a fost surprins Bradley Cooper alături de fiica sa, pe fondul zvonurilor legate de Irina Shayk și Tom Brady

Bradley Cooper a fost surprins în compania fiicei sale, pe fondul zvonurilor legate de noua relație dintre Irina Shayk și Tom Brady.

Cum a fost surprins Bradley Cooper alături de fiica sa, pe fondul zvonurilor legate de Irina Shayk și Tom Brady

Bradley Cooper a fost fotografiat ducându-și fiica în vârstă de 6 ani, Lea De Seine, pe care o împarte cu modelul Irina Shayk, la Târgul de distracții Tuileries din Paris, în weekend. În fotografii, duo-ul tată-fiică era plin de zâmbete în timp ce se bucurau sâmbătă de atracțiile, care includeau de la leagăne zburătoare până la plimbări cu bușteni.

Bradley Cooper, într-un parc de distracții cu fiica lui

Nominalizatul la Globul de Aur, în vârstă de 48 de ani, s-a îmbrăcat casual pentru această ieșire, cu o jachetă din denim peste un top cu nasturi, blugi de culoare închisă și adidași. Lea, la rândul ei, a asortat un top cu model și o fustă roz aprins cu sandale. Starul din „Silver Linings Playbook” a devenit tată în martie 2017, când Shayk, în vârstă de 37 de ani, a dat naștere fetiței. În 2015, Cooper și Shayk și-au făcut publică relația. Cu toate acestea, patru ani mai târziu, au anunțat despărțirea.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brittany Haftmann (@brittshayknews)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BRADLEY COOPER (@misterblueeyes12)

Cu toate acestea, cei doi au păstrat o relație foarte bună de dragul copilului. De asemenea, Shayk și Cooper chiar s-a reunit în august 2022 pentru a-și petrece vacanța alături de fiica lor, stârnind zvonuri de împăcare, în timp ce hrăneau animalele pe plajă. La acea vreme, se zvonea că Bradley Cooper se întâlnea cu Huma Abedin, consiliera lui Hillary Clinton.

Recent, modelul a fost surprins în compania jucătorului de fotbal american Tom Brady la o petrecere exclusivistă, însă inițial s-a zvonit că cei doi nu au prea interacționat.

Ulterior, Irina Shayk a fost văzută la casa sportivului din Los Angeles weekend-ul trecut, venind și plecând de mai multe ori. Potrivit unei surse apropiate de Bradley Cooper, fostul partener al vedetei nu este îngrijorat de posibila relație dintre aceasta și Tom Brady.

„În momentul de față, el ia o atitudine de așteptăm și vedem. Nu este speriat. Brady și Shayk nu și-au declarat dragostea. S-ar putea să se termine în două, trei săptămâni”, spune sursa.

Irina Shayk și Tom Brady ar forma un nou cuplu

Potrivit unor surse de la Page Six, se pare că Tom Brady și supermodelul Irina Shayk au o relație „ocazională”. Fostul jucător de fotbal american din NFL, în vârstă de 45 de ani, și modelul au petrecut un weekend împreună la casa lui Brady din Los Angeles. Cei doi au fost surprinși în fotografii flirtând în Rolls-Royce-ul său și plimbându-se pe stradă.

Cei doi au rămas în contact după petrecerea exclusivistă, iar Brady a fost observat când a luat-o pe Irina Shayk vineri de la Hotel Bel-Air și a dus-o la casa sa din Los Angeles. Shayk a plecat de la locuința lui în jurul orei 9:30 dimineața a doua zi, iar mai târziu Brady a mers să o ia din nou și să o ducă la el acasă. O sursă a declarat pentru Page Six că Brady, care a ieșit la întâlniri de când el și Bündchen s-au despărțit, a fost asaltat de prietenii lui Headrick la eveniment, inclusiv de Shayk.

„Este ceva nou și în acest moment este ceva total ocazional. Toate prietenele lui Madison sunt modele superbe și toate se dădeau la Tom, inclusiv Irina, dar se pare că ea a marcat golul.”, a precizat o sursă.

Citește și:
Jessica Biel, videoclip rar cu soțul ei, Justin Timberlake. Ce gest a făcut artistul

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people