Cum a fost surprins Ben Affleck la o zi după ce Jennifer Lopez a depus cererea de divorț

Ben Affleck a fost surprins într-o ipostază tensionată, la o zi după ce Jennifer Lopez a depus actele de divorț.

Cum a fost surprins Ben Affleck la o zi după ce Jennifer Lopez a depus cererea de divorț

Ben Affleck părea stresat când a fost văzut fumând o țigară, la o zi după ce soția sa, Jennifer Lopez, a cerut divorțul, odată cu cea de-a doua aniversare a căsătoriei lor.

Ben Affleck, surprins într-o ipostază tensionată

Starul din „Argo” a fumat cu geamurile coborâte ale mașinii sale în timp ce conducea spre biroul lui din Los Angeles miercuri după-amiază. Affleck a renunțat vizibil la verighetă, lucru vizibil în timp ce brațul îi atârna pe fereastră. Actorul s-a întors la muncă după ce a ajuns marți pe Coasta de Vest alături de fosta sa soție, Jennifer Garner.

sursa: Profimedia
sursa: Profimedia

Fostul cuplu și-a petrecut ultima săptămână ajutând-o pe fiica lor de 18 ani, Violet, să se mute în căminul de la Universitatea Yale din New Haven, Conn.

Affleck, în vârstă de 52 de ani, părea bine dispus când a fost fotografiat coborând dintr-un avion privat cu Garner, în vârstă de 52 de ani, și copilul lor de 15 ani, Seraphina, cu câteva ore înainte ca Lopez să pună capăt căsniciei lor.

Mai târziu în aceeași zi, starul din „Gone Girl” a fost văzut plimbându-se într-o parcare din fața locului său de muncă, pe fondul veștii că actrița a depus actele de divorț. Lopez, în vârstă de 55 de ani, a depus actele la un tribunal din Los Angeles la a doua aniversare a ceremoniei lor de căsătorie din Georgia.

O sursă a declarat pentru Page Six că artista a depus inițial documentele la această dată importantă pentru a arăta că este „o femeie care se ridică în picioare în felul ei”. Fostul cuplu, care s-a căsătorit inițial în Las Vegas în iulie 2022, nu a semnat un contract prenupțial. Lopez a indicat data despărțirii lor ca fiind 26 aprilie.

Artista a depus actele de divorț

Persoane din interior au declarat anterior pentru Page Six că mariajul celor doi a luat sfârșit încă din martie, iar un altul a adăugat că Affleck „și-a revenit” cu privire la relația sa cu starul pop.

Deși cei doi nu au vorbit despre despărțirea lor, este evident că au petrecut timp separați, Lopez participând singură la Met Gala și călătorind la New York fără actor.

În ceea ce îl privește pe starul din „Good Will Hunting”, acesta a rămas în Los Angeles pentru a filma „The Accountant 2” și pentru a petrece timp cu copiii săi.

Lopez și Affleck și-au reaprins idila în 2021, după ce și-au rupt logodna în 2004. Potrivit presei internaționale, Lopez a depus actele pro per, ceea ce înseamnă că a mers personal și fără avocat la tribunal. Depunerea actelor a avut loc în ziua ce marca aniversarea a doi ani de la fabuloasa nuntă pe care cei doi au avut-o în Georgia.

Jennifer Lopez a declarat în documente că renunță la orice fel de sprijin financiar din partea actorului după pronunțarea divorțului și a cerut judecătorului să îi respingă lui Affleck orice cerere de drepturi financiare.

Potrivit TMZ, starul din „Good Will Hunting” a cumpărat recent un conac de 20,5 milioane de dolari în cartierul Pacific Palisades din Los Angeles, în timp ce locuința conjugală a lui și a lui Lopez se află încă pe piață.

Citește și:
Motivul pentru care Ana Bodea a apelat la ajutorul unui psiholog. Ce a povestit cu sinceritate actrița: „Evident că nu e un sentiment plăcut…’

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people