Cum a fost surprins Ben Affleck în plin proces de divorț de Jennifer Lopez

Cum se simte Ben Affleck la o săptămână după ce Jennifer Lopez a depus actele de divorț?

Cum a fost surprins Ben Affleck în plin proces de divorț de Jennifer Lopez

Ben Affleck a fost surprins pe 28 august de paparazzi Page Six în Los Angeles. Actorul în vârstă de 52 de ani părea abătut și într-o dispoziție proastă atunci când a intrat în parcarea biroului său din California. Affleck, care purta un costum albastru închis și ochelari de soare pe cap, a fost fotografiat fără verigheta sa.

Foto: Profimedia

Jennifer Lopez a depus în urmă cu o săptămână cererea de divorț de Ben Affleck după luni de zvonuri legate de despărțire. Presa internațională scrie că mariajul lor a luat sfârșit încă din martie, deși artista a indicat data despărțirii lor ca fiind 26 aprilie. Ea a citat diferențe ireconciliabile ca motiv pentru despărțirea lor. O sursă apropiată fostului cuplu Jennifer Lopez și Ben Affleck a declarat pentru publicația People că „schimbările uriașe de dispoziție” ale actorului din Argo ar fi fost motivul principal pentru care cântăreața a decis să încheie căsnicia.

„Puteai vedea comportamentul instabil, schimbările uriașe de dispoziție”, a spus sursa pentru People, menționând că temperamentul lui fluctua uneori de la „o stare extrem de fericită și caldă la un comportamentul întunecat.”

„Adevărul este că a existat multă dragoste, dar din păcate, ceea ce a devenit evident au fost schimbările de dispoziție imprevizibile ale lui Ben, pe care nu le putea ascunde de presă, oricât de mult s-ar fi străduit”, a continuat sursa.

„Încercau să rezolve problema, dar atunci când schimbările de dispoziție și oscilațiile mari între momentele de euforie și cele de depresie creează o toxicitate răspândită, nimeni nu te poate ajuta – trebuie să te ajuți singur”, a spus persoana apropiată, care a adăugat și că cei doi actori chiar s-au iubit. „Nu aș putea spune că nu a existat dragoste – bineînțeles că a existat. Lumea îi susținea, dar cine a spus el că era și cine s-a dovedit a fi erau două persoane diferite.”

De asemenea, o altă persoană apropiată celor doi actori a declarat pentru publicația People că Affleck a fost foarte implicat în documentarul soției sale, The Greatest Love Story Never Told, deși din imaginile prezentate reiese că nu ar fi fost deloc confortabil cu acest proiect.

„El a fost cel care a avut controlul, în mare parte. [Affleck] a fost de acord cu proiectul și a împins-o pe [Lopez] să facă filmul și albumul și apoi a insistat asupra documentarului, unde părea că era ezitant și aproape surprins de acesta. Dar aceasta a fost o narațiune falsă.”

Surse apropiate fostului cuplu au declarat pentru Page Six că documentarul a fost ideea companiei lui Affleck, Artists Equity, și că echipa lui Lopez nu a vrut inițial să participe, deoarece era ocupată cu albumul „This Is Me… Now.”

„Lui Ben îi plăceau atât filmul, cât și albumul, dar când te uiți la documentar, pare că este surprins de proiect și că nu voia să facă asta. Se prefăcea că este un tip obișnuit și, între timp, era motorul din spatele lui,' a spus sursa, adăugând că Affleck „a preluat controlul de la regizor pentru ca povestea pe care o dorea el să fie difuzată.”

Recent, presa internațională a raportat că Ben Affleck și-ar fi petrecut timpul cu fiica lui Robert F. Kennedy Jr. în vârstă de 36 de ani, Kick Kennedy. Un insider de la Hollywood a declarat pentru Page Six că cei doi au fost văzuți la Polo Lounge din Beverly Hills Hotel și în alte locații. Natura relației lor rămâne neclară, iar Kick a refuzat să comenteze.

Citește și:
Monica Bellucci și Tim Burton, apariție rară împreună. Cum a fost surprins celebrul cuplu

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people