Cum a fost pentru Radu Ștefan Bănică primul eveniment la care a fost împreună cu tatăl lui, Ștefan Bănică: „Nimeni nu știa că sunt fiul lui”

Radu Ștefan Bănică a povestit cum a fost experiența primului eveniment la care a mers împreună cu tatăl lui, Ștefan Bănică.

Cum a fost pentru Radu Ștefan Bănică primul eveniment la care a fost împreună cu tatăl lui, Ștefan Bănică: "Nimeni nu știa că sunt fiul lui"

Radu Ștefan este fiul pe care Ștefan Bănică îl are din relația cu Camelia Constantinescu. Tânărul în vârstă de 22 de ani se bucură astăzi de o carieră strălucită în actorie și muzică.

Recent, Radu Ștefan Bănică a fost invitat în emisiunea „La Măruță”, la rubrica sosurilor iuți. Tânărul a povestit cum a fost pentru el primul eveniment la care a mers împreună cu tatăl lui, Ștefan Bănică, după ce și-a amintit o întâmplare care are legătură cu Andra

„Vrei să îți spun ce făceam când eram mic? Când eram mic, cântam toate piesele, și mai ales din albumul ăsta, „Duete”, ăsta cu Andra. Eu îmi luam prosopul și eram Andra, îmi plăcea. Și odată eram la Romanian Awards și eu eram în spate. Pe atunci, când mergeam cu el oriunde, cred că acesta era primul eveniment la care ne-am afișat împreună… nimeni nu știa că sunt fiul lui. Erau mulți bodyguarzi pe lângă el și când mă vedeau ziceau: „Bă, dă-te de aici! Dă-te!”. Și ziceam: „Stați un pic că sunt…” Și mergeam cinci pași și zicea el: „Bă, e fiul meu.” Și mergeam apoi în față. Știu că a venit atunci Andra, și tata mi-a dat trofeul să-l țin, și el a vorbit cu Andra și eu îl rugasem să îmi facă și mie cunoștință. Și nu mi-a făcut, Andra a crezut că poate sunt asistentul sau ceva. Nu s-a uitat deloc, apoi am văzut-o cum pleacă. Am zis apoi că o să vină momentul când o să o cunosc datorită mie nu datorită ție. Așa a fost prima mea întâlnire cu Andra.”

Radu Ștefan Bănică a trăit în 2012 un moment cu adevărat special și de care își va aduce aminte multă vreme de acum încolo. În acel an, tânărul a urcat pentru prima dată pe scenă la Sala Palatului, având un moment alături de tatăl său, Ștefan Bănică. Tânărul a vorbit despre emoțiile pe care le-a atunci.

„Prima oară când am fost pe scenă la Sala Palatului a fost în 2012. Am avut un moment cu tata. Îmi amintesc că primul impuls a fost să plâng de emoție, mai ales când am văzut atât de mulți oameni. Totul s-a întâmplat într-o secundă și cumva mi-am revenit imediat”, a declarat Radu Ștefan Bănică pentru catine.ro

Când vine vorba de spectacolele pe care le pregătește împreună cu fiul lui, Ștefan Bănică este exigent, dorindu-și ca momentul să iasă excelent.

E foarte exigent și nu face excepție. Eu n-am fost fiul lui atunci, am fost pur și simplu un invitat artist. Pe fișa postului, profesionalism. Nu există excepții.

Radu Ștefan Bănică a crescut într-o familie în care tatăl său are parte de notorietate, așa că de la o vârstă fragedă a fost obișnuit cu această celebritate.

Nu știu dacă m-au pregătit pentru celebritatea mea, cât pentru celebritatea familiei. De mic mi-au spus anumite reguli pe care ar trebui să le respect, reguli ce mi se par normale acum. Era vorba de imaginea tatei la mijloc. Nu pot să mă plâng. M-au învățat să fiu politicos, să am maniere, lucruri pe care ar trebui să le facă oricine”, a mai spus Radu Ștefan Bănică pentru sursa citată. 

Citește și:
Rooney Mara așteaptă un copil, cel de-al doilea alături de partenerul său, Joaquin Phoenix

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people