Cum a fost îmbrăcată Gina Pistol în marea finală „Chefi la cuțite.” Vedeta a impresionat cu rochia pe care a purtat-o

Gina Pistol a cucerit pe toată lumea cu apariția ei în finala show-ului "Chefi la cuțite."

Cum a fost îmbrăcată Gina Pistol în marea finală "Chefi la cuțite." Vedeta a impresionat cu rochia pe care a purtat-o

Finala sezonului 11 din „Chefi la cuțite”, câștigată de Nina Hariton, a marcat și ultima apariție a Ginei Pistol ca prezentatoare a show-ului culinar de la Antena 1.

După cum știm deja, Gina Pistol a dezvăluit acum câteva luni faptul că, pentru o perioadă, va face o pauză de la televiune pentru a se ocupa mai mult de familia ei.

Sezonul 11 „Chefi la cuțite” a fost ultimul prezentat de Gina Pistol. În marea finală, ea a avut o apariție cu adevărat spectaculoasă. Vedeta a purtat o rochie roz din satin cu umerii goi, de la brand-ul românesc V:PM Atelier, care costă 2.980 de lei. Look-ul ei a fost completat de o pereche de cercei masivi și de un machiaj care i-a pus foarte bine trăsăturile în evidență.

De coafura ei s-a ocupat George Popescu, un fost concurent de la „Chefi la cuțite” care a făcut parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu.

Înainte de flăcări în finală, am avut ocazia de a „găti” o coafură specială pentru un om special @ginapistol. Ce seară minunată!”, a scris George Popescu pe Instagram, alături de o imagine cu ținuta purtată de Gina Pistol în finală. 

De asemenea, vedeta a reacționat și a dat de înțeles că a fost extrem de mulțumită de cum a ieșit coafura realizată de George Popescu. „Ai făcut magie”, a scris Gina Pistol în secțiunea de comentarii. 

Gina Pistol a explicat care este motivul pentru care a hotărât să se retragă din televiziune. Vedeta resimțea oboseala, așa că această pauză a venit la momentul potrivit. Deși nu mai apare pe micile ecrane, ea are numeroase contracte de imagine cu diverse produse și servicii.

„Acum chiar am simțit nevoia de o pauză. Nu mai făceam față. Corpul îmi arăta că nu mai poate. Momentan, pur și simplu mă bucur de această pauză. Cu copil mic însă, nici nu simți că te odihnești. Doi ani nu dormea noaptea. Suficient încât să mă dea peste cap. Oricum, nici acasă nu stau. N-am momente în care să mă odihnesc”, a spus Gina Pistol pentru pentru cancan.ro. . 

După o colaborare de 7 ani cu postul TV Antena 1, timp în care a fost prezentatoarea emisiunilor de succes „Chefi la cuțite” și „Asia Express”, Gina Pistol a anunțat că a sosit momentul unei pauze în activitatea profesională, pentru a-și putea dedica mai mult timp familiei, în special creșterii fiicei sale, Josephine.

„Am tot scris și rescris. O să încerc să nu plâng. Deci: Simpaticilor, după cum bine știți, acuși se fac doi ani de când am devenit mamă și am început o nouă viață. În acești doi ani în care mi-am continuat și activitatea ca prezentator la Chefi la cuțite, mi-am dat seama că îmi doresc să-mi dedic mai mult timp mie, familiei și în special fiicei mele. Ca și pentru voi, și pentru mine acești ani au fost foarte complicați. Nimic nu a fost așa cum știam noi. Anul acesta am decis să-mi închei povestea cu emisiunea Chefi la cuțite și cu o echipă de oameni minunați, de la care am învățat foarte multe lucruri despre magia numită televiziune. Vreau să mulțumesc întregii echipe de prieteni pentru 11 sezoane minunate de Chefi la cuțite și 3 de Asia Express. Le mulțumesc celor TREI MAGNIFICI care mi-au devenit prieteni și vouă, pentru că ați fost alături de mine în această aventură minunată a vieții mele. Vreau să-i mai mulțumesc în mod special Monei, pentru încrederea pe care a avut-o în mine, pentru toată răbdarea și pentru toate lecțiile pe care mi le-a dat cu cea mai mare delicatețe din lume”, se arată în comunicatul oficial transmis de Antena 1.

Citește și:
Andrei Aradits, dezvăluiri despre schimbările din viața lui după ce a divorțat: „Asta e o telenovelă'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people