Cum a apărut Regina Letizia a Spaniei la un eveniment sportiv la Madrid. Detaliul observat de participanți

Regina Letizia a Spaniei a avut o apariție inedită la un eveniment sportiv, însă o situație a pus-o în dificultate.

Cum a apărut Regina Letizia a Spaniei la un eveniment sportiv la Madrid. Detaliul observat de participanți

Regina Letizia a Spaniei a arătat chic în pantaloni de piele roșii, în timp ce a participat la Premiile Naționale pentru Sport de la Madrid. Aceasta a fost însoțită de soțul ei, Regele Felipe al VI-lea, la premiile de la Palatul Regal din El Pardo. 

Regina Letizia a Spaniei, apariție inedită la un eveniment sportiv

Pentru acest eveniment, Regina Letizia a Spaniei a asortat pantalonii din piele cu o bluză crem și și-a completat ținuta cu pantofi stiletto roșii asortați și o curea crem pentru a-i strânge talia. Între timp, Regele Felipe al VI-lea a fost elegant într-un costum bleumarin, pe care l-a asortat cu o cămașă albastră și o cravată roz. 

sursa: profimedia

Un detaliu a atras atenția participanților la eveniment. Regina Letizia a Spaniei a avut dificultăți în a înmâna un trofeu foarte mare, ce părea a avea și o greutate pe măsură. Cu toate acestea, s-a descurcat fără incidente.

sursa: profimedia

În timp ce a participat la Premiile Naționale pentru Sport, cuplul regal a înmânat o serie de distincții sportivilor. Angajamentul privind Premiile Naționale pentru Sport urmează vizitei familiei regale la o ceremonie de premiere a artelor, care a avut loc în urmă cu două zile în Cadiz.

Regina Letizia a Spaniei a participat și la o ceremonie dedicată artiștilor

Regina Letizia a Spaniei a avut un look luminos și superb, fiind văzută într-o rochie roz de vară, în timp ce a participat la ceremonie pentru a înmâna Medalia de Aur pentru Merit în Arte Plastice. Ea a îmbrăcat o rochie elegantă, cu volane, cu flori roz și albe de la brandul spaniol Lady Pipa, în culoarea „Terrazzo Rose”, care în prezent se vinde online la prețul de 110 lire sterline. Cuplul regal a acordat câștigătorilor Medalia de Aur a Meritului în Arte Frumoase.

sursa: profimedia

Distincția este acordată de Ministerul Culturii din Spania în fiecare an, începând din 1995, persoanelor sau instituțiilor care excelează în artă sau cultură. O serie de artiști, de la muzicieni la dramaturgi, galeriști și clovni, au primit anterior această recunoaștere pentru a marca activitatea lor în domeniu. De asemenea, au fost sărbătoriți cei care au încurajat diseminarea și conservarea artei și culturii.

Această distincție vine după ce Regina Letizia a Spaniei a participat la Premiile Discapnet, la Madrid, săptămâna trecută, combinând cămașa verde cu o pereche de pantofi cu toc asortați și cu pantaloni albi. Ajunse la cea de-a șaptea ediție, premiile Discapnet recompensează inițiativele bazate pe TIC, ce fac tehnologia mai accesibilă persoanelor cu dizabilități.

Sunt oferite patru premii în valoare de 5.000 de euro pentru categorii precum „Cel mai bun produs sau serviciu bazat pe TIC” și pentru mass-media care contribuie la informarea oamenilor cu privire la sprijinul de care dispun.

Citește și:
Fostul contabil al Prințului Albert, detalii șocante despre „cheltuielile periculoase’ făcute de Prințesa Charlene: „Este o nebunie!’

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people