Cum a apărut Ramona Olaru pe rețelele de socializare alături de noul ei partener

Ramona Olaru este una dintre cele mai plăcute prezențe de pe micul ecran.

Cum a apărut Ramona Olaru pe rețelele de socializare alături de noul ei partener

Ramona Olaru a fost timp de un an într-o relație cu Cătălin Cazacu. Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au despărțit și împăcat de mai multe ori pe parcursul relației lor. Cei doi s-au logodit în vara anului trecut și plănuiau să se căsătorească. Însă, recent, cei doi au pus punct relației, iar despre amândoi au apărut zvonuri cu privire la noile relații în care s-au implicat.

În ceea ce o privește pe Ramona Olaru, zvonurile spuneau că asistenta din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani' de la Antena 1 ar forma acum un cuplu cu un alt bărbat, cu 8 ani mai tânăr decât ea. Ar fi vorba despre Mircea Babagianu, fiul lui Gheorghe Babagianu, fostul șef de Cabinet al Prefecturii Ialomița. Acesta are 25 de ani, deține un magazin de haine și a studiat la Londra, după cum transmitea cancan.ro. Ei bine, se pare că zvonurile sunt adevărate căci Ramona Olaru și Mircea Babagianu au fost surprinși împreună în urmă cu câteva zile la un mall din nordul Bucureștiului.

Mai mult decât atât, Ramona Olaru și-a asumat relația cu noul partener și pe rețelele de socializare și a postat mai multe imagini în care apare alături de acesta. Deși chipul noului ei iubit nu este vizibil în imaginile postate pe InstaStory, este foarte clar faptul că vedeta este foarte fericită alături de acesta.

„Nu cred că cineva este vreodată pregătit, dar când cineva te face să te simți din nou viu, merită riscul.”, este mesajul transmis de Ramona Olaru pe Instagram.

Ramona Olaru își dorește să devină mamă

Într-un interviu acordat recent, Ramona Olaru a vorbit deschis despre dorința ei de a avea un copil.

„Acum am ajuns să îmi doresc copilul cu un bărbat demn de a avea grijă de el, indiferent că noi suntem împreună sau nu. Până acum, la fel ca în alte proiecte, îl poți numi și pe ăsta proiect oarecum, la fel mă aruncam cu capul înainte și am zis „eu îmi doresc un copil, nu contează că ăsta e prost de bubuie sau că e nepotrivit ca tată, eu îmi doresc un copil, într-un fel sau altul mă voi descurca să îl cresc.” Nu pot nici să mă judec că am gândit așa la vremea aia, dar nici să-mi dau un premiu. Dar acum, orice ar fi, simt că timpul trece, am aproape 34 de ani curând și atunci nu mai stau să mă gândesc cam cât îl duce pe el capul sau nu. Știu că eu pot să-mi cresc un copil și trăim vremurile în care niciodată nu ai siguranța că vei rămâne cu bărbatul respectiv sau cu femeia respectivă”, a declarat Ramona Olaru pentru cancan.ro.

După ce a aflat că fostul ei iubit, Cătălin Cazacu, are o nouă relație, Ramona Olaru a declarat că nu mai vrea să audă de fostul său partener. Asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani a făcut o serie de dezvăluiri despre prezentatorul de la Antena Stars și a explicat cum s-a schimbat viața ei.

„Mi-aș dori să fie în sfârșit fericit, să se simtă împlinit. Acum sunt într-adevăr femeie. Sunt o femeie puternică. Mă simt o femeie perfectă. Eu nu l-am cunoscut niciodată (n.r. – se referă la Cătălin Cazacu). De două luni sunt o femeie singură și mă simt foarte bine așa. Sunt fericită, sunt împlinită.”, a declarat Ramona Olaru pentru Fanatik.

Citește și:
Rihanna se pregătește de venirea pe lume a celui de-al doilea copil. Cum a fost surprinsă artista

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people