Cu cine a sărbătorit Andreea Esca Paștele Catolic

Andreea Esca a sărbătorit Paștele Catolic împreună cu familia ei.

Cu cine a sărbătorit Andreea Esca Paștele Catolic

Andreea Esca este de religie catolică și a petrecut duminică, 9 aprilie, Paștele Catolic alături de familia ei.

Andreea Esca își ține la curent fanii de pe social media cu momentele importante din viața ei. În ziua în care a sărbătorit Paștele Catolic, vedeta de la PRO TV a împărtășit o serie de imagini cu familia ei. În fotografii apar soțul ei, Alexandre Eram, cei doi copii pe care îi au împreună, Alexia și Aris, dar și părinții prezentatoarei. 

„Florii pentru unii, Paște pentru alții, credință pentru toți”, a fost mesajul care a însoțit imaginile publicate de Andreea Esca pe Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Andreea Ioana (@andreeaesca)

Sunt puțini cei care știu ce religie are, de fapt, Andreea Esca. Fiica ei, Alexia Eram, a făcut această dezvăluire pe rețelele de socializare. „Părinții mei sunt catolici, așa că și eu sunt catolică.”

Andreea Esca și-a schimbat religia, de la cea creștin-ortodoxă la cea catolică după ce s-a căsătorit cu Alexandre Eram.

„Noi am sărbătorit Paștele pentru că suntem romano-catolici, dar sărbătorim și de Paștele Ortodox împreună cu părinții mei, mâncăm bunătăți tradiționale. Gătesc foarte rar, dar când gătesc cred că gătesc bine. Sper!”, a spus Andreea Esca în trecut pentru cancan

În urmă cu câteva săptămâni, Andreea Esca i-a transmis soțului ei, Alexandre Eram, un mesaj emoționant pe rețelele de socializare de ziua lui de naștere. 

Andreea Esca și Alexandre Eram sunt împreună din 1996. S-au căsătorit în luna aprilie a anului 2000 și au împreună doi copii, pe Aris și pe Alexia. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul jobului Andreei Esca, dat fiind faptul că Alexandre Eram conducea, la acea vreme, o afacere care furniza costumele purtate de prezentatorii Pro TV pe post. După ce au făcut cunoștință la un eveniment, cei doi au început să iasă împreună. Acum, cuplul este recunoscut pentru că participă deseori la evenimentele mondene din București. Recent, prezentatoarea TV i-a făcut o superbă declarație de dragoste soțului ei, care a împlinit vârsta de 53 de ani. 

„La mulți ani băiatului care pare că închide ochii (romantic), dar de fapt calculează 😂! Câți oameni au fost la @half_is_free Cluj, cât costă tiparul pentru următorul @alistmagazine, câți metri pătrați de lemn sunt necesari pentru șura de la @oberwood, cât de lungă să fie traversa pentru scările de la birou, câte referințe de ojă @melkiorprofessional sunt suficiente, câte evenimente avem de organizat anul ăsta, câte tablouri sunt de înrămat pentru proiectul următor, câți ani de facultate mai are Aris, câte acte are de verificat pentru Alexia, câți ani o mai ține într-un dans nebuna asta de Andreea…. Berbec Style! M-am prins într-un final și care e diferența clară dintre noi: mie îmi place să joc table și lui, șah!”, a fost mesajul pe care Andreea Esca l-a transmis pe Instagram. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Andreea Ioana (@andreeaesca)

Citește și:
Andreea Antonescu, mesaj emoționant pe rețelele de socializare: „Mi-e atât de dor de tine, iubirea mea'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people