Cu cine a împărtășit inițial Kate Middleton diagnosticul său: „A fost un șoc teribil”

Un fost angajat al Palatului a declarat că puțini oameni erau la curent cu diagnosticul Prințesei de Wales.

Cu cine a împărtășit inițial Kate Middleton diagnosticul său: "A fost un șoc teribil"

Înainte de a vorbi în mod public despre faptul că a fost diagnosticată cu cancer, Kate Middleton a împărtășit această informație cu un grup restrâns de persoane. O sursă apropiată a declarat pentru publicația People că mulți dintre prietenii Prințesei de Wales nu au știut despre problemele de sănătate ale acesteia.

„A fost un șoc teribil”, a spus sursa în exclusivitate pentru People.

În plus, un fost angajat al Palatului a adăugat că puțini oameni erau la curent cu diagnosticul Prințesei de Wales.

„Cercul de cunoștințe era foarte strâns”, a declarat acesta pentru publicație.

Kate Middleton a dezvăluit săptămâna trecută, prin intermediul unui material video, că a fost diagnosticată cu cancer. Recent, absența îndelungată a Prințesei de Wales din fața publicului a dat naștere la numeroase speculații, mai ales în lumina unei imagini cu aceasta și cu cei trei copii ai săi, prinții George, Charlotte și Louis, publicată pe contul oficial al Prinților de Wales cu ocazia Zilei Mamei. Imaginea s-a dovedit a fi fost intens modificată și a fost retrasă de mai multe agenții media. Ulterior, un mesaj atribuit lui Kate Middleton a fost publicat de Casa Regală, aceasta admițând că ea însăși ar fi editat imaginea. Așezată pe o bancă, Kate Middleton a explicat timp de două minute și 16 secunde ce s-a întâmplat cu adevărat în ultimele luni.

Mesajul care dezvăluie faptul că Kate Middleton a fost diagnosticată cu cancer a fost filmat de BBC Studios. În materialul video, prințesa poartă un pulover alb cu dungi negre și vorbește pe un ton liniștit despre problemele de sănătate cu care se confruntă.

„Desigur, acesta a fost un șoc imens, iar William și cu mine am făcut tot ce ne stă în putință pentru a înțelege și gestiona acest lucru în mod privat, de dragul tinerei noastre familii”, a spus Kate Middleton în materialul video. „După cum vă puteți imagina, acest lucru a luat timp. Mi-a luat timp să mă recuperez după o intervenție chirurgicală majoră pentru a începe tratamentul. Dar, cel mai important, ne-a luat timp să le explicăm totul lui George, Charlotte și Louis într-un mod adecvat pentru ei și să-i asigurăm că voi fi bine.”, a mai comunicat Prințesa.

Aceasta a explicat pe scurt modul în care a ajuns la diagnostic, fără să dea însă explicații în privința localizării tumorii sau tipului de cancer. A dezvăluit, totuși, că după intervenția chirurgicală care s-a dovedit a fi una de succes, echipa sa de medici a recomandat și chimioterapie, dar și că se află acum la debutul terapiei.

„În ianuarie, am suferit o intervenție chirurgicală abdominală majoră la Londra și, la acea vreme, se credea că starea mea nu este canceroasă. Operația a avut succes. Cu toate acestea, testele efectuate după operație au constatat că cancerul a fost prezent. Prin urmare, echipa mea medicală a sfătuit că ar trebui să urmez un curs de chimioterapie preventivă și acum sunt în fazele incipiente ale acelui tratament.”

Potrivit Entertainment Tonight, Kate Middleton, Prințul William și cei trei copii ai lor au părăsit în weekend locuința din Windsor (Adelaide Cottage). Familia regală a zburat cu elicopterul către reședința Anmer Hall din Norfolk, unde se pare că își va petrece vacanța de Paște.

Page Six a anunțat că Prințul și Prințesa de Wales vor lipsi anul acesta de la slujba religioasă ținută la St George’s Chapel și că vor avea parte de o ceremonie privată la proprietatea de pe domeniul Sandringham.

„Să se distreze împreună atunci când pot este foarte important”, a declarat un prieten de familie, potrivit People. „Este vorba despre faptul că ea se simte susținută. Nu se simte deloc izolată.”

În plus, fratele lui Kate Middleton, James, și-a arătat recent sprijinul, postând o fotografie veche cu el și Prințesa de Wales, alături de care a scris următorul mesaj: „De-a lungul anilor, am escaladat mulți munți împreună. Ca o familie, îl vom urca și pe acesta cu tine”.

Citește și:
Noi detalii despre afacerea lui Meghan Markle. Ce produse se vor regăsi pe site-ul companiei

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people