Cu cine a fost surprinsă Sofia Vergara la o întâlnire romantică, după despărțirea de Joe Manganiello

Sofia Vergara a fost surprinsă la o întâlnire cu un bărbat cunoscut, după ce a divorțat de Joe Manganiello.

Cu cine a fost surprinsă Sofia Vergara la o întâlnire romantică, după despărțirea de Joe Manganiello

Sofia Vergara se bucură de ipostaza de femeie singură. Actrița din Modern Family, în vârstă de 51 de ani, a fost văzută luând cina vineri seara cu chirurgul ortoped Dr. Justin Saliman în Beverly Hills, California. Cei doi au fost văzuți mergând împreună la cină în apropiere de locul unde Kim Kardashian își ținea petrecerea de ziua ei, plină de celebrități.

Sofia Vergara, la întâlnire cu un alt bărbat

Pentru întâlnire, actrița a ales să poarte un top tip corset din dantelă neagră, pantaloni mov și pantofi cu toc negri, în timp ce medicul a purtat o cămașă cu nasturi bleumarin și blugi albaștri. Natura relației lor nu se cunoaște încă, dar Vergara nu s-a sfiit să îl urmărească pe chirurg pe Instagram.

sursa: profimedia
sursa: profimedia

Justin Saliman lucrează în domeniul medical de peste un deceniu, iar în biografia sa oficială online se spune că este „un chirurg ortoped cu pregătire în medicina sportivă și artroscopie, specializat în tratamentul de prezervare a articulațiilor în cazul leziunilor la umăr, șold și genunchi”. El a fost căsătorit anterior cu actrița Bree Turner din Grimm, dar cei doi s-au despărțit în 2018, după 10 ani de căsnicie și au doi copii împreună.

Sofia Vergara este proaspăt divorțată, despărțindu-se de Joe Manganiello în iulie, după șapte ani de căsnicie. De atunci, actorul a fost surprins alături de actrița Caitlin O’Connor, cu care se întâlnește „ocazional”.

Actrița și Joe Manganiello au divorțat

Potrivit publicației PEOPLE, Joe Manganiello a depus cererea de divorț la două zile după ce și-au anunțat în mod public despărțirea, invocând „diferențe ireconciliabile.” În plus, acesta a indicat data despărțirii ca fiind 2 iulie și a precizat că aveau un contract prenupțial. Recent, Sofia Vergara a vorbit despre despărțirea de actor, mărturisind că a avut parte de un an interesant, cu multe schimbări, atât pozitive cât și negative.

„A fost foarte interesant, știți, a fost un an interesant pentru mine. O mulțime de schimbări, multe lucruri bune și nebunești. Se întâmplă lucruri rele și se întâmplă lucruri bune. Iar acestea fac viața atât de distractivă și interesantă. Nu mă pot plânge, m-am simțit foarte bine. Întotdeauna există loc pentru lucruri mai bune.”, a declarat Sofia Vergara pentru Entertainment Tonight.

De când Sofia Vergara și Joe Manganiello și-au anunțat divorțul, mai multe surse apropiate au vorbit despre motivele care ar fi putut duce la separarea lor.

„El își dorea foarte mult să aibă un copil cu ea, iar ea nu era interesată și asta a cauzat o ruptură”, a spus o sursă pentru PEOPLE, în timp ce o alta a punctat că cei doi aveau pasiuni și interese extrem de diferite: „Joe este un copil mare, îi place să se joace Dungeons & Dragons, îi place wrestling-ul, îi plac jocurile video, filmele cu supereroi, benzile desenate, să meargă la concerte, este un mare fan al fotbalului american. Vrea distracție.”

În același timp, Daily Mail susține că problemele dintre cei doi ar fi fost amplificate de faptul că Joe Manganiello a renunțat să consume alcool în urmă cu mulți ani, în timp ce Sofia Vergara nu și-a dorit să adopte acest stil de viață.

Citește și:
Monica Bellucci și Tim Burton, prima apariție în calitate de cuplu pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Roma

FOTO: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people