Cu cine a fost fotografiat Ben Affleck cu doar două zile înainte ca Jennifer Lopez să depună actele de divorț

Ben Affleck și-a petrecut weekendul alături de fosta sa soție, Jennifer Garner, și copiii lor.

Cu cine a fost fotografiat Ben Affleck cu doar două zile înainte ca Jennifer Lopez să depună actele de divorț

Cu doar două zile înainte ca Jennifer Lopez să depună actele de divorț, Ben Affleck a fost surprins în compania fostei sale soții, Jennifer Garner, și a copiilor lor, Violet și Seraphina. Cei patru au fost fotografiați duminică în New Haven, Connecticut, unde fiica lor de 18 ani va începe cursurile Universității Yale.

Fostul cuplu părea într-o dispoziție bună, zâmbind larg în timpul cinei pe care au luat-o cu Violet și Seraphina. De la reuniunea de familie a lipsit însă mezinul familiei, Samuel, în vârstă de 12 ani. Garner, în vârstă de 52 de ani, a adoptat un look casual pentru ieșirea în familie, purtând un tricou în dungi și o pereche de jeanși. Affleck a optat pentru o cămașă verde descheiată, un tricou gri și pantaloni kaki, în timp ce Seraphina a ales un tricou și pantaloni scurți cargo. Violet, în schimb, a purtat o rochie cu un print floral, pe care a accesorizat-o cu pantofi sport.

În urmă cu puțin timp au circulat mai multe zvonuri conform cărora adolescenta ar urma să înceapă studiile la Yale, după ce a fost văzută purtând articole de îmbrăcăminte ale universității. Deși Garner și Affleck nu au confirmat și nici nu au infirmat vestea, actrița a vorbit despre parcursul lui Violet la emisiunea „Today” în iunie.

Am fost distrusă toată luna care a precedat evenimentul”, a spus Garner la acea vreme despre ceremonia de absolvire a liceului. „La fiecare ceremonie de premiere, la fiecare examen final, la orice, am plâns și plâns la tot.”

Înainte de această întâlnire de familie, Garner l-a vizitat pe Affleck de ziua lui de naștere, pe 15 august.

Jennifer Lopez a depus actele de divorț

Jennifer Lopez a depus ieri actele de divorț de Ben Affleck. Potrivit presei internaționale, Lopez a depus actele pro per, ceea ce înseamnă că a mers personal și fără avocat la tribunal. Depunerea actelor a avut loc în ziua ce marca aniversarea a doi ani de la fabuloasa nuntă pe care cei doi au avut-o în Georgia.

În actele depuse la tribunal, cântăreața a trecut că data separării este 26 aprilie 2024.

În documente nu se precizează dacă cei doi au semnat un acord prenupțial, dar potrivit surselor internaționale, acesta nu există. Jennifer Lopez a declarat în documente că renunță la orice fel de sprijin financiar din partea actorului după pronunțarea divorțului și a cerut judecătorului să îi respingă lui Affleck orice cerere de drepturi financiare (pensie alimentară).

Primele zvonuri cu privire la problemele din căsătoria dintre Jennifer Lopez (55 de ani) și Ben Affleck (52 de ani) au apărut în luna mai a acestui an, după ce s-a aflat că merg la terapie de cuplu, iar Affleck nu a fost alături de soția sa la Met Gala. Niciunul nu a vorbit despre aceste zvonuri, deși au fost văzuți în mai multe dăți fără verighete și au petrecut aproape întreaga vară separați.

Potrivit TMZ, starul din „Good Will Hunting” a cumpărat recent un conac de 20,5 milioane de dolari în cartierul Pacific Palisades din Los Angeles, în timp ce locuința conjugală a lui și a lui Lopez se află încă pe piață.

Noul său apartament de burlac ar avea 5 dormitoare cu dressinguri și 6 băi. În interiorul casei principale ar exista spații pentru luat masa, o cameră de familie, un birou și o cameră media. De asemenea, se pare că există o casă de oaspeți separată pe proprietate.

Affleck, în vârstă de 52 de ani, și Lopez, de 55 de ani, încearcă să se descotorosească de casa lor de 38.000 de metri pătrați încă din iunie. Deși inițial au încercat să vândă casa în afara pieței, au făcut publică listarea la începutul acestei luni.

Ei au listat casa masivă cu 12 dormitoare și 24 de băi pentru 68 de milioane de dolari și se pare că „se grăbesc să o vândă”.

„S-au gândit că ar putea să o vândă în afara pieței, dar au luat o decizie pentru a pune mai mulți ochi pe proprietate”, a declarat o sursă pentru Us Weekly pe 13 iulie.

„Ben vrea în special să termine cu casa. Nu a fost niciodată fericit acolo”, au adăugat sursele.

Citește și:
Shiloh, fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, a renunțat oficial la numele de familie al actorului. Ce au dezvăluit apropiații tinerei

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people