Cu ce se ocupă Sofia, fiica Andreei Bănică, la numai 14 ani. Adolescenta și-a surprins plăcut părinții (VIDEO)

Artista este foarte mândră de cei doi copii ai săi, astfel că adesea postează imagini cu Sofia și Noah pe conturile ei de socializare.

Andreea Bănică este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi, care se bucură de un succes răsunător. Cu o carieră de ani de zile în muzică, vedeta are parte de o viață cum mulți doar visează, iar când vine vorba despre confortul familiei, cântăreața își dorește tot ce este mai bun.

Andreea Bănică și Lucian Mitrea formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul autohton. Pe lângă povestea de dragoste pe care o trăiesc de mai mulți ani, cei doi lucrează împreună în plan profesional, soțul artistei fiind și managerul ei. Sunt căsătoriți din 2008 și au doi copii, pe Sofia și pe Noah.

Artista este foarte mândră de cei doi copii ai săi, astfel că adesea postează imagini cu Sofia și Noah pe conturile ei de socializare. Cântăreața a dezvăluit care este noua pasiune a fiicei sale, care peste câteva luni va împlini 15 ani.

În mai multe clipuri postate pe social media, Sofia, fiica Andreei Bănică, a dezvăluit că este pasionată de manichiură și și-a achiziționat un kit pentru a putea să îți facă acasă o manichiură semipermanentă ca la salon.

Mai mult chiar, adolescenta se ocupă acum și de manichiura bunicii sale, dar și, ocazional, de a mamei sale. Și, conform clipurilor, chiar putem spune că a deprins destul de repede acest job.

Andreea Bănică i-a făcut fiicei sale un card personal

Într-un interviu recent, artista a oferit detalii inedite despre relația pe care o are cu fiica ei Sofia, care pare să îi calce pe urme mamei sale. Tânăra adolescentă este o adevărată domnișoară, care învață de la o vârstă fragedă ce înseamnă independența. Sofia merge singură la școală, iar de curând a învățat de la părinți cum să își cheltuiască banii. Andreea Bănică a povestit că i-a făcut chiar și un card fiicei sale, semn că are încredere în ea pentru a-i da acces la partea financiară.

De asemenea, Andreea Bănică a lăudat-o pe fiica ei și a precizat că nu este deloc o fetiță cheltuitoare și nu îi face niciodată probleme. Ba mai mult, Sofia este o tânără echilibrată și a înțeles foarte bine cum ar trebuie să își gestioneze banii.

„Da, Sofia are un card, pe care i l-am făcut. Noi știm foarte bine ce bani are pe el, când are nevoie cere, ne sună, vreau și eu bani. Nu este o fetiță cheltuitoare, nu cere multe lucruri, chiar e un copil echilibrat deocamdată. Este cardul ei, are acces tot timpul, ea știe foarte bine cum își cheltuiește banii. I-am spus să aibă grijă, să știe ceea ce cheltuiește, să vadă ce, pe cât, cum, să nu cheltuiască așa, pentru că banii nu cad din cer, banii se muncesc. Nu are o sumă lunar, pentru că nu este un copil cheltuitor. Are nevoie de bani pentru școală, să-și ia mâncare la școală, cartelă de metrou, merge la o onomastică, dar tot eu îi iau cadouri, este cumpătată, are grijă de bani”, a spus vedeta pentru revista viva.ro.

Andreea Bănică a mai spus că Sofia îi seamănă foarte bine tatălui ei. Lucian Mitrea este și el un bărbat cumpătat când vine vorba de cheltuieli și nu obișnuiește să risipească banii. Potrivit artistei, acest lucru a atras-o foarte mult la soțul ei încă de la început. Deși a recunoscut că o bună parte din timp a cheltuit sume destul de mari, Andreea a devenit acum ceva mai atentă la partea financiară.

Citește și:
Delia, declarații neașteptate despre relația cu soțul ei, Răzvan Munteanu

FOTO: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people