Cu ce se ocupă și cum arată astăzi Cristina, fosta soție a lui Valeriu Gheorghiță

Valeriu Gheorghiță și fosta lui soție, Cristina, au format un cuplu o lungă perioadă.

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță s-au căsătorit pe data de 5 octombrie și au avut parte de o petrecere fabuloasă organizată la Palatul Snagov. Cei doi trăiesc o poveste discretă de dragoste. Și înainte să se afle că formează un cuplu, medicul a fost rezervat în ceea ce privește viața sa personală. 


Valeriu Gheorghiță, care e medic specialist în boli infecțioase la Spitalul Universitar Militar Central Carol Davila, a devenit cunoscut în România prin prisma rolului său în campania națională de vaccinare împotriva COVID-19. Înainte să se căsătorească cu Monica Bîrlădeanu, Valeriu Gheorghiță, a mai fost căsătorit cu Cristina, care și aceasta activează, la rândul său, în domeniul medical. Cei doi au fost împreună aproape de 20 de ani, începându-și relația în perioada studenției, și au împreună doi copii. Relația lor s-ar fi sfârșit în pandemie. 


În ceea ce o privește pe Cristina Gheorghiță, ea este specialistă în recuperare, medicină fizică și balneologie. 

„Dr. Cristina Gheorghiță are o vastă experiență în recuperarea medicală. Cu o o pregătire de excepție, a devenit o prezență respectată în lumea medicală și printre pacienți. De-a lungul anilor, ea și-a consolidat cunoștințele și abilitățile în recuperarea medicală, dezvoltând un sentiment profund pentru nevoile pacienților care se confruntă cu diverse afecțiuni și traume.

Cu o abordare atentă și personalizată, Dr. Gheorghiță elaborează planuri de tratament adaptate fiecărui pacient, asigurându-se că fiecare pas al procesului de recuperare este bine coordonat și eficient. Folosește cele mai recente tehnici și tehnologii, combinate cu o abordare empatică și atentă, pentru a obține rezultate optime.

De la accidente și leziuni sportive până la afecțiuni cronice, Dr. Cristina Gheorghiță își asumă misiunea de a oferi îndrumare și îngrijire pentru ca pacienții săi să-și depășească obstacolele și să atingă starea de sănătate optimă', pe arată pe site-ul SwissMED, clinica unde lucrează Cristina Gheorghiță.

La o zi de la nuntă, Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au făcut primele declarații pe rețelele de socializare, dezvăluind și câteva imagini inedite de la eveniment.


„O nuntă așa cum am visat amândoi: la palat, într-o rochie de vis (două, de fapt) într-un decor superb, în arome perfecte, cu oaspeți aleși.
Am trăit frumos seara trecută cu toții și abia aștept să împărtășesc cu voi mâine câteva dintre momentele fabuloase ale serii, așa cum le-am trăit noi.
Mulțumim tuturor oaspeților noștri pentru dragoste și bucuria de-a ne fi fost alături în unul din cele mai importante momente ale familiei noastre.
Love, M&V', au scris cei doi.

Pentru petrecere, Monica Bîrlădeanu a purtat inițial o rochie tip sirenă, cu pene în partea de jos, pe care a accesorizat-o cu bijuterii elegante, însă ulterior, pentru dansul mirilor s-a schimbat în a doua rochie la fel de spectaculoasă, una cu mânecă lungă și crăpătură adâncă pe picior. Ambele au fost create de casa de modă din România M.Marquise. Valeriu Gheorghiță a purtat un costum foarte elegant, cu cămașă albă și papion negru. Dress code-ul vestimentar impus invitaților prezenți la nunta de la Palatul Snagov a fost „Black Tie.' Conform presei mondene, cele două rochii de mireasă pe care le-a purtat Monica Bîrlădeanu ar fi costat în total aproximativ 3000 de euro.


Primele imagini de la petrecere au fost dezvăluite pe rețelele de socializare de vedetele care au participat la eveniment. Printre invitați au fost Adelina Pestrițu și soțul ei, Daciana Sârbu, Gina Pistol, Dana Rogoz, Elvira Deatcu, Geanina Ilieș, Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu, Teodora Tompea și alții.

Ce meniu au avut Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță la nuntă

Nunta celor a fost completată de un meniu exclusivist pregătit de Chef Petrișor Tănase, cu preparate alese, precum sturion rumenit, sarmale învelite în frunză de hrean și viță, mușchi de porc în crustă de verdețuri și pulpe de rață cu varză roșie și mere. Tortul mirilor a fost o adevărată capodoperă culinară și a fost făcut la cofetăria Dacianei Sârbu. Acesta a fost realizat din bezea italiană, ganache de ciocolată neagră și vișine în alcool.


Locația a fost aranjată foarte elegant, cu flori albe naturale. În plus, fiecare invitat a avut numele în dreptul scanului, meniul de cinci stele pe farfurie, dar și un cadou. Actrița a ales o mărturie de la un brand celebru de parfumuri pentru fiecare invitat.

Citește și:
Alina Pușcaș, dezvăluiri despre neînțelegerile din cuplu. De la ce se ceartă actrița și soțul ei: „În urma acelor dispute…’

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
 
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people