Cu ce s-a confruntat Vlăduța Lupău după ce a născut

În urmă cu un an, Vlăduța Lupău a devenit mamă pentru prima dată.

Cu ce s-a confruntat Vlăduța Lupău după ce a născut

În luna august a anului 2022, Vlăduța Lupău a născut un băiețel de nota 10. Vedeta și soțul ei au ales pentru fiul lor un nume rar întâlnit la noi, Iair, dar cu o puternică semnificație. Iair este un nume întâlnit în Biblie și care simbolizează lumina, strălucirea, în special strălucirea lui Dumnezeu. Ziua lui Iair este stabilită pe 1 noiembrie, când se sărbătorește ziua tuturor sfinților.

Vlăduța Lupău obișnuiește să vorbească deschis atât despre momentele fericite din viața ei, cât și despre cele neplăcute. Recent, artista a făcut câteva confesiuni despre ce anume a pățit după ce a născut. Cântăreața și-a dorit să își împărtășească experiența, fiind vorba despre faptul că după ce a încheiat alăptarea, s-a confruntat cu dureri serioase de oase și articulații. Vedeta a spus și la ce anume a apelat pentru a-și reveni. 

„După ce am terminat alăptarea am crezut că mor de durere de oase și articulații. Știți că inclusiv la ecograf am mers, atât de tare mă dureau. Beau colagen și starea mea s-a schimbat radical”, a mărturisit Vlăduța Lupău pe Instagram. 

Vlăduța Lupău și soțul ei, Adrian Rus, l-au botezat pe băiețelul lor pe 27 septembrie 2022. Cei doi i-au organizat micuțului o petrecere de zile mari, iar vedeta a schimbat mai multe ținute spectaculoase. Printre momentele speciale din timpul botezului s-a enumerat și cel al proaspetei mămici, care nu s-a ținut departe de scenă și a cântat pentru copilul ei.

Vlăduța Lupău se gândește deja la viitorul copilului ei, motiv pentru care a recunoscut că ea și Adrian Rus au început să strângă economii pentru cel mic. De asemenea, banii pe care i-au primit la botezul copilului vor fi cheltuiți tot în interesele fiului lor. Vlăduța Lupău a dezvăluit ce planuri au cu banii strânși de la eveniment, fiind inspirați de cei din jurul lor.

Cântăreața a declarat că ea și partenerul ei sunt interesați să investească într-un apartament în Dubai. Cei doi s-au lăsat inspirați de alți părinți, care au făcut astfel de investiții pentru copiii lor. Cu toate că Iair este încă foarte mic, achiziția îi va rămâne lui peste ani.

„După botezul superb pe care Iair l-a avut, ne-am hotărât, împreună cu tăticul, să îi punem toate economiile lui deoparte. Și, căutând informații de la prietenii noștri care sunt părinți ce fac ei pentru copiii lor, am primit o sugestie foarte importantă, și anume să investim banii într-un apartament în Dubai. Am văzut foarte multe vedete făcând asta”, a povestit Vlăduța Lupău pe Instagram, potrivit spynews.ro.

Citește și:
De ce Cabral nu mai vrea să lucreze alături de soția lui, Andreea. Declarațiile neașteptate ale prezentatorului: „Avem destul haos în viață'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people