Cu ce s-a confruntat Cristina Cioran după ce a devenit mamă: „Un moment de tristețe ce m-a pus destul de tare jos”

Cristina Cioran a făcut confesiuni despre ceea ce a trăit după ce a devenit mamă pentru prima dată.

Cu ce s-a confruntat Cristina Cioran după ce a devenit mamă: "Un moment de tristețe ce m-a pus destul de tare jos"

Cristina Cioran a devenit mamă pentru prima dată în luna iulie a anului 2021. Vedeta a născut prematur o fetiță, la 29 de săptămâni, la Spitalul Municipal din București, deși nașterea ar fi trebuit să aibă loc într-o clinică privată, motiv de panică pentru mama ei, care a mărturisit că este de părere că travaliul i-a fost declanșat de o toxiinfecție alimentară.

De când a venit pe lume Ema, Cristina Cioran trăiește cele mai frumoase clipe din viața ei. Vedeta se bucură de fiecare moment pe care îl petrece alături de fiica ei. Cu toate astea, actrița a trecut prin momente dificile după ce a devenit mamă și a decis să vorbească acum despre trăirile pe care le-a avut atunci. Cristina Cioran a dezvăluit faptul că a apelat și la ajutor specializat. 

„Am fost la psiholog după naștere, când fetița era în spital. Acesta e un moment de tristețe ce m-a pus destul de tare jos. Dar am reușit să mă ridic atunci și, din fericire, fetița m-a ajutat, pentru că ea își revenea. Și pentru ea am putut să continui să lupt. Altfel nu știu ce finalitate ar fi avut. Poate acum nu mai existam”, a declarat Cristina Cioran într-un interviu pentru cancan.ro

Cristina Cioran a mai vorbit și despre eșecuri, despre cum privește astfel de experiențe, dar și despre persoanele care îi sunt alături atunci când trece prin aceste situații. 

„În cazul unui eșec trebuie să te lupți foarte mult cu tine, să nu te lași doborât. Dacă ceva nu merge pe plan profesional, poate merge pe plan personal și invers. Trebuie să-ți găsești în tine o motivație foarte clară, dragostea pe care o meriți, ca să mergi mai departe. Iar bucuria mea cea mai mare e existența Emei. Familia m-a sprijinit cât a putut. Pentru că eu oricum am fost extrem de rebelă și am vrut să fac numai ce-mi doream eu, a fost greu să țină pasul cu mine. Acum sunt mult mai potolită de când cu Ema. Mama și sora mea îmi sunt alături, ele știu că le iubesc”, a completat Cristina Cioran pentru aceeași sursă. 

Cristina Cioran a vorbit recent despre un proiect din viața profesională la care lucrează în prezent. Vedeta este pasionată de gătit și adoră să le pregătească prietenilor preparate delicioase, așa că a decis să extindă această preocupare și către un canal de YouTube, acolo unde va posta în curând conținut legat de cooking.

„Mi-am făcut un canal de YouTube, de cooking, la care lucrez acum, nu l-am lansat încă și acum caut sponsori. Am filmat un pic, merg mai departe să îl prezint, caut sponsori. Am mai avut niște emisiuni de gătit și, cumva, îmi era dor de asta. Am zis că trebuie să fac ceva ce îmi place foarte mult. Mie îmi place să gătesc, iar eu nu gătesc pentru oricine! Gătitul pentru mine este ceva foarte intim și foarte important. Prietenii mei știu cum gătesc și ce înseamnă asta pentru mine. Sunt foarte încântați când îi chem la cină. Întotdeauna am pentru cine să gătesc. Mai ales pentru mine, îmi place să îmi gătesc mie”, a declarat Cristina Cioran pentru Playtech Știri.

Citește și:
Rona Hartner, dezvăluiri dureroase de pe patul de spital: „Nu poate fi vindecat'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people