Cu ce probleme se confruntă Theo Rose: „Nu sunt în stare să schimb nimic”

Theo Rose a dezvăluit că se află într-o perioadă foarte dificilă.

Cu ce probleme se confruntă Theo Rose: "Nu sunt în stare să schimb nimic"

Theo Rose a dezvăluit că traversează o perioadă dificilă și a recunoscut că se confruntă cu o afecțiune întâlnită des în ultima perioadă. Artista este foarte sinceră cu urmăritorii ei și a vorbit despre suferința sa, afirmând printre altele că nu se simte bine.

Theo Rose a obținut notorietate încă de la o vârstă fragedă și este implicată acum în diverse proiecte. În plus, artista este și mama unui băiețel de câteva luni. Prin urmare, nu este deloc simplu să gestioneze echilibrul între cariera sa profesională și viața personală. Vedeta se confruntă și ea cu momente dificile, fiind într-o perioadă de burnout.

Theo Rose a dezvăluit că este într-o perioadă de burnout

Cântăreața a dezvăluit pe rețelele de socializare că se află într-o perioadă foarte dificilă, simțind că nu poate să își revină. Ba mai mult, aceasta are în continuare foarte multe proiecte, fiind nevoită să stea la filmări și 12 ore.

„Burnout… Here I come! Nu sunt bine. Tot zic că am obosit da’ nu sunt în stare să schimb nimic. Corpul și mintea mea sunt în Piața Constituției și se revoltă. Cred că tre’ să fug în altă țară ca politicienii. Spun asta cu textul în brațe. Urmează 12h de filmare. Yuhu!”, a mărturisit Theo Rose pe Instagram.

sursa: Instagram

Burnout-ul reprezintă o stare de epuizare fizică și mentală extremă, cauzată de stresul persistent și prelungit, în special în cadrul mediului de muncă. Acest termen este folosit pentru a descrie o formă severă de oboseală și pierdere a interesului sau motivației, care pot apărea în situații în care o persoană se simte copleșită, depășită de sarcini și nu găsește resursele necesare pentru a face față cerințelor.

Votează-ți aici favoriții la ELLE Style Awards 2023 și câștigă super premii!

În ceea ce privește responsabilitățile de mamă, Theo Rose a menționat că a reușit să se adapteze la această nouă etapă. După naștere, vedeta a exprimat dorința de a experimenta și de a trăi pe deplin această perioadă din viața ei.

„Am impresia că Sasha a fost tot timpul cu mine. S-a întâmplat foarte lin acomodarea asta și nu a fost niciun efort. Cred că asta e pentru mine, ceea ce vreau să trăiesc”, a spus jurata de la Vocea României, pe contul ei de Instagram.

Foarte mulți sunt curioși să afle cum a ajuns, de fapt, Theo Rose să facă parte din juriul show-ului „Vocea României.” Acum ceva timp, când a fost invitată în podcast-ul „Vin de-o poveste”, găzduit de Radu Țibulcă, artista a spus cum a fost pentru ea castingul de la emisiune. Cântăreața a mărturisit că nu se aștepta să fie chemată la casting.

„Așa am ajuns la Vocea României. M-am dus într-o glumă la casting. Neimagindu-mă nicio secundă pe un scaun la Vocea. Fiind întrebată în podcastul lui Horia Brenciu dacă aș accepta să fac parte din juriu… m-a întrebat cu câteva luni înainte de a fi chemată la casting. ‘Dacă te-ar suna mâine cineva și ți-ar propune să fii în juriu la ‘Vocea României’, ce ai zice?’ Zic ‘nu.'”

Citește și:
Iulia Vântur, dezvăluiri despre cum se înțelege cu familia iubitului ei, Salman Khan: „Sunt foarte recunoscătoare'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people