Cu ce probleme se confruntă Theo Rose, după ce a născut: „Lupta mea împotriva urmărilor”

Theo Rose a dezvăluit cu ce probleme se confruntă după ce a născut.

Cu ce probleme se confruntă Theo Rose, după ce a născut: "Lupta mea împotriva urmărilor"

Acum trei luni, Theo Rose a experimentat bucuria de a deveni mamă pentru prima dată, artista dând naștere unui băiețel perfect sănătos. Nașterea a fost relativ ușoară, însă procesul de recuperare după această experiență nu a fost lipsit de provocări. Deși nu se confruntă cu excesul de kilograme, artista recunoaște că există aspecte legate de corpul ei care necesită atenție.

Theo Rose este cunoscută pentru sinceritatea și deschiderea sa față de fanii săi, împărtășind cu aceștia detalii din viața sa. Recent, artista a ales să vorbească deschis cu internauții despre provocările cu care se confruntă după naștere. Chiar dacă a reușit să revină aproape complet la greutatea sa inițială, Theo Rose a dezvăluit că a observat apariția vergeturilor și a celulitei.

Theo Rose se confruntă cu vergeturi și celulită după naștere

Cu toate că își dorește să aibă timp să meargă la sală pentru a scăpa rapid de aceste neplăceri, programul încărcat nu-i permite să facă acest lucru. În calitate de mamă și având multe proiecte profesionale în desfășurare, artista trebuie să găsească soluții alternative pentru a trata celulita și vergeturile.

Theo Rose a încercat un produs special pentru aceste aspecte ale pielii și pare că această abordare a dat rezultate, deoarece intensitatea vergeturilor a scăzut.

„N-am eu timp de sală, n-am eu timp de sport acum, deocamdată! Deci e clar că lupta mea împotriva urmărilor de după naștere e cumva minimă, subțire, subțire. De slabă sunt slabă, dar am rămas și eu cu niște celulită, v-am arătat, niște vergeturi, dar pe care, ce credeți, le-am tratat… Arată mult mai bine (n.r. vergeturile) față de atunci de când vi le-am arătat prima dată, au început parcă să se usuce cumva. Dar e ok așa, ușor, ușor lucrăm la ele”, le-a spus Theo Rose fanilor din mediul online.

Cât a slăbit artista după ce a născut

După ce a observat o îmbunătățire în privința vergeturilor, Theo Rose a decis să se concentreze pe combaterea celulitei. Cântăreața a dezvăluit că această problemă o supără, însă caută remedii pentru a scăpa de ea.

„Cred că la operația de cezariană am scăpat instant de 10 kilograme pe masa de operație. Adică de unde rugăciunile mele să rămân cu 55 de la 62-63, s-au dus că am rămas cu 50 în cap. Nu am avut vergeturi pe perioada sarcinii, doar că după operație, a doua zi, am simțit așa niște mâncărimi puternice și am așa o pată de vergeturi pe un picior.

Nu am o problemă cu ele, nu mă deranjează, dar de celulită vreau să scap. Asta e pata mea de vergeturi, n-am ce să le fac, dar pentru celulită sunt dispusă să fac câteva chestii ca să scap de ea, că nu se cade la o fată slabă să umble cu celulita pe ea. Trebuie să îmi micșorez talia, că eu purtam 34 la blugi. Atât port adică, că am slăbit. În talie am rămas mai mare, nu se închid blugii în talie încă. Te tragi, nu zic că nu te tragi, dar trebuie să-mi pun ceva ca să mă trag. Nu mai dau banii pe 75 de perechi de blugi”, a mai spus Theo Rose.

Citește și:
Mircea Radu revine în televiziune. La ce post TV va putea fi văzut în curând: „Deja am filmat câteva episoade'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people