Cu ce probleme se confruntă Theo Rose. Artista a făcut confesiuni sincere: „Mă joc cu nervii mei”

Theo Rose le-a făcut o confesiune neașteptată fanilor ei.

Cu ce probleme se confruntă Theo Rose. Artista a făcut confesiuni sincere: "Mă joc cu nervii mei"

Theo Rose este activă pe rețelele de socializare și obișnuiește să le vorbească deschis fanilor ei despre tot soiul de probleme prin care trece în viața ei. Așa s-a întâmplat și recent, când artista a spus prin ce trece la momentul actual. 

Într-o serie de Instastories, Theo Rose a vorbit deschis despre o problemă pe care o are în prezent, legată de un obicei de care simte că nu poate să scape. 

„Eu îmi bat joc de viața și de soarta mea cu programările astea la prima oră de dimineață. Eu nu știu ce e în mintea mea când mă programez eu cu câteva 2-3 săptămâni înainte: „Puneți-mă pe data de la 8 dimineața, că o să fiu bine, o să fiu odihnită, eu dorm.” „De unde știi tu că dormi?! Cine ți-a zis ție că dormi?” Doamne ferește, deci nu se poate așa ceva! E a nu știu câta oară când fac așa și zic că nu mai fac. Uite că mai fac, mă joc cu nervii mei, nu se poate!”, a mărturisit Theo Rose pe Instagram. 

În vara anului 2023, Theo Rose și Anghel Damian au devenit părinți pentru prima dată. De atunci, trăiesc unele dintre cele mai frumoase momente alături de fiul ei, Sasha Ioan. 

Theo Rose a fost destul de rezervată până acum în ceea ce privește nașterea fiului ei. Artista nu a dorit să ofere foarte multe informații despre ziua în care a venit pe lume Sasha Ioan. Însă, recent, cântăreața a făcut o serie de confesiuni despre acest moment special din viața ei.

„Oamenii de acolo, asistentele, doamnele doctor mi-au explicat totul pas cu pas, eram eu și cu încă câteva mămici și ne explicau acolo: uite urmează să se întâmple asta, asta, asta, o să simți așa, poate foarte puțin, nu-ți face griji, nu-ți faci filme, crede-mă toată lumea care a făcut, nu e ce ai crezut tu operația de cezariană, dacă ți-a povestit maică-ta pe vremea ei îți spun eu sigur că nu existau toate lucrurile astea deci poți să stai liniștită. M-am calmat, oricum trebuia să-l scot, nu aveam ce să fac și totul a decurs extraordinar. Am fost atât de liniștită, probabil și de la ce îmi băgau pe acolo, dar apropo… eu n-am simțit când a scos copilul, credeam în continuare că mă șterge cu betadină”, a povestit Theo Rose în podcast-ul „Facem.”

De asemenea, Theo Rose a surprins cu declarațiile pe care le-a făcut referitoare la dorința ei de a mai avea un copil. Artista nu a ascuns faptul că ar vrea ca în viitor să devină din nou mamă.

„Cred că mai văd încă un copil, tot intuiția îmi spune că voi avea o fetiță după Sasha, un copil sigur mai fac, am certitudinea, nu știu, pe al treilea nu-l simt. Așa ne văd, eu, Anghel, Sasha și el cu o fată, și fata la fel. Eu sper să am niște copii fericiți și o să lupt pentru asta, ăsta e principalul interes”, a spus Theo Rose în cadrul podcast-ului „Facem.”

Citește și:
Denis Hanganu, dezvăluiri despre relația cu soția lui. Cum a cerut-o pe Raluca în căsătorie: „Unul dintre cele mai frumoase locuri de pe Pământ'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people