Cu ce probleme se confruntă Laura Cosoi, însărcinată cu al patrulea copil: „Tare greu mi-a fost zilele astea…”

Laura Cosoi le-a povestit fanilor prin ce trece în această perioadă.

Cu ce probleme se confruntă Laura Cosoi, însărcinată cu al patrulea copil: "Tare greu mi-a fost zilele astea..."

Laura Cosoi se află într-o perioadă minunată a vieții sale, anunțând cea de-a patra sa sarcină. Cu toate acestea, actrița traversează și o perioadă dificilă, deoarece mama ei a decedat recent. După doar două săptămâni de la pierderea mamei, vedeta a anunțat că este din nou însărcinată. Actrița a dezvăluit vestea pe 2 ianuarie, în aceeași zi în care a împlinit 42 de ani.

Printr-un mesaj publicat pe Instagram, Laura Cosoi le-a povestit fanilor prin ce trece în această perioadă.

„Mă lupt de o săptămână cu răceala care nu îmi dă pace și tare greu mi-a fost zilele astea să gestionez filmările, repetițiile, chiar și copiii… De ieri însă, Cosmin a plecat cu fetițele la schi, motiv pentru care aseară, când m-am întors de la Chefi la cuțite, casa era goală. Nu îmi amintesc să fi trăit asta de 5 ani încoace. M-am demachiat și m-am cuibărit cu un ceai în brațe în fața televizorului. Mă luase somnul la un moment dat, dar m-am încăpățânat să mai văd vreo două episoade din True Detective. În fine, am dormit buștean până azi la 10… eu credeam că este 7. Mi-am băut cafeaua, am mâncat o felie de cozonac și iar m-am cuibărit în canapea. După prânz am pornit spre teatru. Acum sunt acasă. Pot spune că a fost o seară frumoasă. Și mai pot spune că oricât de mult îmi place haosul minunat din viața mea, astea două zile au venit ca un balsam”, a transmis Laura Cosoi pe rețelele de socializare.

Cum a dezvăluit că este însărcinată cu al patrulea copil

Laura Cosoi a distribuit o fotografie pe platformele de socializare, în care apare îmbrăcată în costum de baie, evidențiindu-și perfect sarcina. Prin această postare, a făcut anunțul că este însărcinată cu cel de-al patrulea copil, prevăzut să vină pe lume în cursul acestui an. Până în prezent, actrița nu a dezvăluit încă sexul bebelușului.

„Miracolul vieții #DarulLuiDumnezeu #ziuamea #douainimi #onouaviata #binecuvantare #familie #totul #innumeleiubirii”, a fost mesajul publicat de Laura Cosoi.

Laura Cosoi, căsătorită cu Cosmin Curticăpean din 2015, este mama a trei fetițe: Vera, Rita și Lara. Vedeta s-a preocupat și de cariera ei profesională, de spectacolele de teatru și de colaborările din mediul online. În timpul unei apariții în emisiunea Fresh by Unica în iulie 2023, a mărturisit că își dorește să aibă și al patrulea copil.

„Eu cred că da (n.r.: vor mai veni și alți copii), dar nu pot să fiu convinsă. Acum nu pot să spun decât că Dumnezeu știe cum le va aranja. Sănătoși să fie. Cosmin își dorește foarte mult”, a declarat Laura Cosoi.

Laura Cosoi a vorbit cu mai multe ocazii despre faptul că ea și soțul ei, Cosmin Curticăpean, își doresc să-și mărească familia.

„Este un vis să fiu mamă de trei fete. Nu îmi imaginam că aș putea să trăiesc așa emoții, să am o viață așa de plină și de binecuvântată, dar totodată mi se întâmplă și atunci mă bucur și nu contenesc să mulțumesc. Eu sigur nu m-am gândit la un băiețel, dar Cosmin și-a dorit, încă de la primul copil, să fie și un băiețel, la un moment dat. Există și ideea aceasta lui Cosmin, că nu poți să îți dorești ceva ce nu poți controla, motiv pentru care… Cum vrea Dumnezeu!”, a declarat Laura Cosoi Într-un interviu pentru Impact.ro.

Citește și:
Pamela Anderson, complet nemachiată în noua campanie Proenza Schouler. Cum arată actrița în vârstă de 56 de ani

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people