Cu ce probleme se confruntă Crina Abrudan, după participarea la Survivor România: „Am dureri”

Crina Abrudan a dezvăluit cu ce probleme de sănătate se confruntă, după participarea la Survivor România 2023.

Cu ce probleme se confruntă Crina Abrudan, după participarea la Survivor România: „Am dureri”

Crina Abrudan a povestit recent despre experiența dificilă pe care a avut-o după participarea la Survivor România 2023, emisiune care se desfășoară în Republica Dominicană. Deși a fost entuziasmată să participe, vedeta a fost eliminată din concurs după doar o lună de la începutul acesteia.

În urma participării la Survivor România, vedeta a suferit câteva probleme medicale, care i-au adus dificultăți. Conform declarațiilor sale, Crina Abrudan a avut parte de o lună dificilă, trăind în condiții greu de imaginat și s-a confruntat cu probleme de sănătate. De asemenea, vedeta a precizat că are și dureri de spate și a dat vina pe condițiile din junglă în care trebuie să stea concurenții zi de zi.

Crina Abrudan, probleme de sănătate după Survivor România

Deși nu i-a fost deloc ușor să facă față provocării Survivor, Crina Abrudan a declarat că și-ar fi dorit să mai rămână în junglă și să dea totul pe traseu. Cu toate acestea, s-a întors acasă mândră de realizările sale și de parcursul ei în competiția de la PRO TV.

Totodată, Crina Abrudan a vorbit și despre ce a însemnat pentru ea experiența Survivor România. Vedeta a declarat că și-a propus de la începutul concursului să nu se implice în certuri și scandaluri cu colegii sau cu echipa adversă. Prin urmare, aceasta s-a bucurat că a fost într-un format de reality-show potrivit pentru ea.

„Am dureri de spate, dureri pe care le cam are toată lumea, de la dormitul pe jos, și niște dureri de la coloana de la probele de forță, dar astea o să treacă. În rest, picioarele zgâriate, dar și astea o să treacă până la vară. Survivor înseamnă traseele, baza sportivă, care îți permite să câștigi recompensă sau comunicare acasă. Iar în mare parte, Survivor înseamnă supraviețuirea 7 zile pe săptămână, 24 din 24, cu oamenii de acolo. De la bun început mi-am propus să stau departe de certuri și scandaluri, nu am fost niciodată implicată în așa ceva, și nu era în intenția mea că la 45 de ani să merg la un reality show și să mă implic în certuri și scandaluri. Pentru mine cred că a fost singurul format de reality-show la care mi-aș fi dorit să merg”, a declarat Crina Abrudan pentru click.ro.

Fiecare concurent, fie că face parte din tribul Faimoșilor sau din cel al Războinicilor, primește o anumită sumă de bani pentru fiecare săptămână petrecută în competiție. Potrivit Cancan.ro, cel mai bine plătit concurent ar fi Carmen Grebenișan, care ar primi pentru fiecare săptămână de concurs suma de 5.000 de euro. O sumă impresionantă ar fi primit și Jorge, peste 1.000 de euro săptămânal.

În ceea ce o privește pe Crina Abrudan, fosta prezentatoare de știri sportive de la Antena 1 ar fi primit, conform sursei citate, 2.000 de euro pe săptămână, ceea ce înseamnă că în cele 4 săptămâni de participare la concurs ar fi câștigat 8.000 de euro.

Citește și:
Cum au ajuns Delia și Lora în conflict din cauza unei melodii: „Eu am semnat cu ea, pentru că m-a plătit'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people