Cu ce probleme se confruntă Adela Popescu de când soțul ei filmează în Thailanda pentru Insula Iubirii: „De când a plecat Radu…”

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc.

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează de mulți ani un cuplu. Cei doi s-au cunoscut la filmările serialului „Iubire și onoare”, iar în 2015 s-au căsătorit. Au împreună trei băieți, pe Alexandru, Andrei și Adrian.

În această perioadă, Radu Vâlcan se află în Thailanda unde au început filmările pentru emisiunea Insula Iubirii, care urmează să fie difuzată de Antena 1.

„Insula Iubirii are o însemnătate aparte de data aceasta. Începem filmările pentru sezonul opt în luna iubirii. 8 este data mea de naștere, de asemenea în luna iubirii. Îmi place să cred că cei care participă la testul de anul acesta sunt guvernați de încredere și înțelepciune, de dorințe și ambiții. Şi cum toate sezoanele au reuşit să ne surprindă în feluri în care nici nu ne-am fi gândit, sunt convins că nici sezonul 8 nu va face excepţie!”, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda reality show-ului de la Antena 1.

Cu ce probleme se confruntă Adela Popescu

Adela Popescu a mărturisit pe rețelele sociale că de când a plecat soțul ei din țară are un program extrem de încărcat din cauza activităților pe care le au cei trei băieți ai lor.

„Dacă în perioada asta sunt și mai puțin activă decât de obicei este pentru că sunt un șofer foarte iscusit. De când a plecat Radu nu prea mai cobor din mașină deoarece copilașii trebuie duși la școală și grădiniță și sunt în locuri diferite. De asemenea, finalul orelor este decalat, unii termină la o oră, alții la o oră și mai au și niște chestii extra, cum ar fi Alexandru care merge acum la karate. Stau mult în mașină. cred că ar trebui să-mi iau un suport din ăla să pot să vorbesc mai mult cu voi.”, a povestit Adela Popescu pe internet.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au decis să își construiască o casă la țară

În cadrul unui interviu acordat recent, Radu Vâlcan a vorbit despre decizia luată de el și soția lui de a construi o casă în Șușani, comuna din județul Vâlcea unde a copilărit Adela Popescu și unde locuiesc părinții ei.

„Sperăm să o finalizăm anul acesta. Nu cred că o să ne mutăm acolo, dar ar fi foarte bine dacă am sta cât mai mult timp acolo. De fapt, asta este intenția noastră, să petrecem cât mai mult timp acolo, la căsuța noastră de la țară. Oamenii ne întrebau: ‘Dar cum poți să bagi atâția bani acolo fără să ai un beneficiu?’. Da, dar nu este o investiție. Ba da, este o investiție în sănătate și care este ca o oază de liniște și pentru copii și pentru noi. Și așa viața aici în București este destul de agitată și suntem recunoscători că avem oportunitatea să ne construim acea oază de liniște acolo”, a povestit Radu Vâlcan pentru TVMania.

Unul dintre motive l-a reprezentat și faptul că cei trei copii ai cuplului (Alexandru, Andrei și Adrian) se simt foarte bine atunci când merg în vizită la bunici.

„Oamenii sunt foarte mișto, foarte calzi. Tot ce se întâmplă acolo, dealurile pe care alergăm de fiecare dată, ne strângem și jucăm fotbal, sunt foarte multe locuri și activități care ne aduc o împlinire și ne încarcă bateriile.”, a mai declarat prezentatorul pentru sursa citată.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au dezvăluit într-un interviu pentru paginadepsihologie.ro detalii despre familia lor și viața cu trei copii. Vedeta a explicat cum reușesc să păstreze un echilibru și să nu își neglijeze relația de cuplu, în condițiile în care sunt amândoi persoane publice cu multe proiecte, și deci niște oameni extrem de ocupați. Mai mult, cei trei copii ai lor îi țin încă și mai ocupați, lucru care se poate dovedi dificil în unele circumstanțe. 

„Suntem ca o barcă în derivă, deseori. Uneori pe un râu învolburat, alteori pe o mare liniștită. Dar, ca să revenim la exemple concrete, pe noi ne ajută faptul că ai noștri se culcă foarte devreme. Așadar, începând cu ora 20:00, ne putem ocupa de noi. Să bem un pahar, să vorbim, să nu vorbim, să ne uităm la un film. Am reușit, în timp, să ne împărțim destul de bine responsabilitățile. Iar după venirea celui de-al treilea copil am luat decizia să aducem acasă o bonă internă”, a spus Adela Popescu. 

Citește și:
Carmen Grebenișan spune adevărul despre operațiile sale estetice: „Am acid hialuronic în buze și mi-am umplut cearcănele, mi-am pus botox…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people