Cu ce probleme s-au confruntat cei trei chefi la filmările Masterchef. Dezvăluirile făcute de Cătălin Scărlătescu: „M-au scos mulți concurenți din sărite…”

Într-un interviu acordat recent, Cătălin Scărlatescu a vorbit deschis despre problemele întâlnite la filmările show-ului culinar.

Cel mai tare cooking show revine în această toamnă! Bucătarii amatori se vor lupta în preparate pentru a demonstra că au toate ingredientele necesare pentru a câștiga titlul de MasterChef România 2024.

Show-ul prezentat de Gina Pistol, care îi va avea ca membrii ai juriului, pe Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu, va avea mare premieră pe 10 septembrie, de la ora 20:30 și va fi difuzat în fiecare luni și marți.

Mai mult, Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu ne vor învăța cum să limităm risipa alimentară, într-un mod creativ. Din această emisiune, telespectatorii vor putea vedea câteva dintre trucurile și secretele stilurilor lor culinare. Cei trei vor avea un invitat special în fiecare ediție, care îi va provoca să gătească cu resturile rămase din probele MasterChef. Gina Pistol și cei trei chefi sunt încântați să cunoască publicul VOYO, în MasterChef: Restul e plăcere!

Cătălin Scărlatescu, dezvăluiri despre filmările Masterchef

Într-un interviu acordat recent, Cătălin Scărlatescu a vorbit deschis despre problemele întâlnite la filmările show-ului culinar.

„Concurenți avem, ca de fiecare dată, oameni spectaculoși, oameni… gastronomic, vorbind, puțin cam nebuni, oameni care experimentează foarte mult. Mai mult decât ar trebui. M-au scos mulți concurenți din sărite, nu-mi mai aduc aminte. Sunt momente în care nu vor să înțeleagă. Mai ales tineretul din ziua de astăzi care are acces la internet și are impresia că internetul peste noapte le bagă bucătăria în cap. Eu am o experiență de vreo 30 și ceva de ani și tot reușesc să nu le știu pe toate. Așa că mi se pare ciudat să vii în fața noastră, noi trei care avem, domnule, o experiență foarte mare, și să susții niște chestii tâmpite”, a declarat Cătălin Scărlătescu pentru FANATIK.

Cătălin Scărlătescu a mărturisit și că a fost foarte dezamăgit de unii concurenți.

„De exemplu, un concurent foarte interesant, concurent foarte drag nouă, care gătește bine, ne-a făcut un rahat de farfurie. A făcut un foie-gras, nu l-a gătit și i-am zis ‘cum ai ajuns tu să nu faci foie-gras?’. Zice, ‘eu știu că foie-gras se pune rece în tigaie’. Puneți mâna pe carte. Dacă ai carte, ai parte”, a relatat cheful pentru sursa citată.

Gina Pistol prezintă sezonul 9 MasterChef România, la PRO TV

Pasionată de gastronomie, Gina Pistol a avut șansa să trăiască pe pielea ei experiența MasterChef România, fiind concurentă în ediția „Proba celebrității”.

„Pentru mine, MasterChef este o provocare care cred că a venit în cel mai bun moment. Dacă în 2013 eram în postura de concurent MasterChef, unde am simțit ce înseamnă să gătești sub presiunea probelor, acum, după mai bine de 10 ani, intru în rolul de gazdă a emisiunii. Sunt pregătită să împart toate bucuriile cu concurenții, să descopăr oameni frumoși și interesanți, dar și să trăiesc emoțiile ce vor umple platoul de filmare.”, a declarat Gina Pistol.

Prezentatoarea MasterChef România mai spune că revederea cu Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu a fost ca o reîntâlnire cu prieteni apropiați.

„Revederea cu cei 3 chefi a fost exact așa cum m-am așteptat: ca o reîntâlnire cu prieteni dragi – emoționantă, plină de bucurie și cu planuri și speranțe pentru ce va urma. Și credeți-mă, vor urma multe seri pline de entertainment pur, zâmbete, povești de viață și personaje absolut fascinante”, a spus Gina Pistol.

Citește și:
Andreea Esca a dezvăluit imagini de colecție alături de cei doi copii ai ei, Alexia și Aris: „Am dat peste niște albume'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people