Cu ce probleme s-a confruntat Octavia Geamănu după vacanța din Franța: „Ciudat sentiment să te întorci acasă doar cu hainele de pe tine””

Octavia Geamănu a povestit cu ce probleme s-a confruntat la întoarcerea din vacanță.

Cu ce probleme s-a confruntat Octavia Geamănu după vacanța din Franța: "Ciudat sentiment să te întorci acasă doar cu hainele de pe tine""

Octavia Geamănu și Marian Ionescu au ales să petreacă o vacanță minunată în Paris, alături de fiul lor, unde să se bucure de experiențe inedite. Cei trei au trăit momente de neuitat, iar fiul cuplului a avut parte de o surpriză la Disneyland. Deși vacanța a fost una reușită, la întoarcerea în România, fosta prezentatoare de știri și soțul ei au avut parte de o surpriză neplăcută.

Octavia Geamănu s-a confruntat cu probleme la întoarcerea acasă

Fosta prezentatoare de la Antena 1 se bucură de o frumoasă familie alături de Marian Ionescu, iar împreună au un băiețel adorabil, pe nume Andrei, în vârstă de 6 ani. Recent, cei doi părinți i-au pregătit o surpriză de neuitat băiatului și l-au dus într-o vacanță la Disneyland. Pe lângă aceasta, Octavia Geamănu și soțul ei au avut parte de momente relaxante și plăcute pe străzile din Paris.

Octavia Geamănu a împărtășit cu internauții cât de bine s-a simțit în vacanța petrecută la Paris. Vedeta a dezvăluit detalii și imagini din timpul călătoriei, care a fost una reușită. Cu toate acestea, la întoarcerea din vacanță, fosta prezentatoare de știri și familia ei au avut parte de o surpriză neașteptată: au rămas fără bagaje.

„Bine că n-am pus și amintirile-n bagaj, căci rămâneam fără ele. Tocmai în Africa au ajuns. Ciudat sentiment să te întorci acasă doar cu hainele de pe tine. Dar cum spune și Andrei: Noroc că nu ne-am pierdut noi!’.Optimistă cum sunt mă și văd răspunzând telefonului care mă anunță că bagajele noastre au ajuns intacte la aeroportul Otopeni. Undeva în următoarele 21 de zile… Nu mi-e decât de săcuiu meu oltenesc că-i mai rar ca un Chanel de colecție și de ondulator, desigur „, a spus Octavia Geamănu, potrivit Viva.ro.

Cum s-a distrat vedeta cu familia ei la Disneyland

Octavia Geamănu a trăit clipe de bucurie alături de familia ei, iar vacanța petrecută la Paris a fost o experiență minunată. Fosta prezentatoare de la Observator a împărtășit cu entuziasm fanilor din mediul online că s-a simțit extrem de bine în timpul vacanței petrecute împreună cu soțul și fiul ei. În plus, vedeta s-a bucurat din plin de vizita la Disneyland, care i-a adus momente deosebite de fericire. Aceasta a postat pe pagina sa de Instagram un video de la locația superbă, unde s-au distrat la fel de mult precum copiii.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Octavia Geamanu (@ogeamanu)

„Sunt oameni care spun despre Disneyland că e kitch, că nu merită văzut, că e pierdere de timp, că nu știu ce… E un loc fabulos pe care nu l-aș fi văzut dacă nu și-ar fi dorit Andrei. Fiecare 45 de minute cât stai la coadă la cele mai multe dintre atracții nu se simt, căci totul e spectaculos. Dacă nu vrei să stai la coadă, plătești în plus. Aici lași nervii acasă și pornești hotărât să te bucuri.Altfel stai acasă și nu vei afla ce-ai pierdut, deci oricum ar fi tot e bine. Uneori, de multe ori, trăim minunat prin ochii copiilor. Doar părinții pot înțelege asta”, povestește Octavia Geamănu pe o rețea de socializare.

Citește și:
Gina Chirilă, detalii neștiute despre rolul de mamă: „Nu tot timpul este roz'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people