Cu ce probleme s-a confruntat Andreea Marin înainte de a face schimbări în stilul ei de viață: „Nu am slăbit de dragul siluetei”

Andreea Marin a făcut în ultima perioadă mai multe schimbări în ceea ce privește stilul ei de viață.

Cu ce probleme s-a confruntat Andreea Marin înainte de a face schimbări în stilul ei de viață: "Nu am slăbit de dragul siluetei"

În ultima perioadă, Andreea Marin a trecut printr-o transformare fizică remarcabilă. Vedeta este adepta sportului și, pe lângă mișcare, înainte de a face orice fel de schimbare în planul ei alimentar, vedeta se consultă cu specialiștii din domeniu și urmează întocmai ceea ce i se recomandă, pentru a nu se confrunta mai târziu cu probleme care să îi afecteze sănătatea.

Andreea Marin a oferit recent mai multe detalii despre decizia ei de a face schimbări în stilul ei de viață. Vedeta a ales să slăbească pentru că s-a confruntat cu o problemă de sănătate. Pentru a nu avea și alte complicații, fosta prezentatoare TV a cerut sfatul specialistului.

„Nici gând, eu nu sunt atât de ușor influențabilă! (n.r. nu a slăbit din cauza comentariilor negative) Și apoi, eu nu am slăbit de dragul siluetei, ci pentru o problemă de sănătate pe care am avut-o. E cu totul altceva! Am ajuns la medic, medicul mi-a spus că acesta este corpul meu, duce până într-un punct și de acolo orice kilogram în plus creează probleme de sănătate. Nu puteam respira bine, aveam o anxietate care venea din acest lucru, atacuri de panică și alte complicații! Lucrurile nu țin de aspectul fizic, ci pur și simplu de probleme care sunt mult mai serioase! L-am ascultat pe medic (…) La nimic! (n.r. mânâncă orice) Am renunțat un timp doar, până am slăbit!”, a declarat Andreea Marin pentru Ego.ro

Andreea Marin a mai precizat faptul că a slăbit 20 de kilograme. Vedeta nu își mai dorește să piardă și alte kilograme, iar regulile pe care le-a aplicat până acum în acest proces vrea să le transforme pe mai departe într-un stil de viață echilibrat. 

„Eu am pierdut deja 20 de kilograme și nu am de gând să mai continui! Am acum greutatea din liceu și mi se pare nesănătos să merg mai departe. Am oprit procesul de slăbire și am învățat niște reguli bune! Cu această ocazie, îmi propun să păstrez pentru tot restul vieții mele un stil de viață sănătos! Dacă tot am trecut prin acest proces, am înțeles ce este bine, ce nu este bine, ce îmi place, ce mi se potrivește și ce nu! Încerc să respect aceste principii”, a completat Andreea Marin pentru sursa citată anterior.

Acum ceva timp, Andreea Marin a povestit că nu a eliminat complet dulciurile din alimentația ei, dar le consumă moderat și la ocazii speciale. În plus, vedeta a adoptat practica de a consuma un singur fel de mâncare la fiecare masă, evitând astfel somnolența postprandială și beneficiind de o energie bună pe întreg parcursul zilei.

„Am început cu analizele, am văzut ce nu e bine, apoi le-am repetat în timp. Am început să țin o dietă corectă, am început să colaborez cu specialiști care au grijă de corpul meu, de tenul meu, căci și el suferă modificări la această vârstă. Fac mișcare, așa cum se cuvine, nu în exces, nu exagerat. Mănânc de toate, atenție, de toate. Nu există ceva care îmi este refuzat. Dacă merg la ziua prietenei mele, iau o prăjiturică, nu mă feresc de tot de zahăr, dar mă feresc în general. Gătesc mult sănătos. Nu mai pot să mănânc mult pentru că mi-am educat corpul și, practic, eu mănânc un singur fel la masă. Atunci nu mai există acea senzație de disconfort, necesitatea de a te întinde după masă, am energie, mă simt bine, mă trezeam obosită”, a declarat Andreea Marin la Antena Stars, citată de spynews.ro.

Citește și:
Declarațiile despre Andreea Bălan care au surprins pe toată lumea: „Era a zecea roată de rezervă’. De la ce a pornit totul

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people