Cu ce probleme de sănătate se confruntă Anastasia, fiica lui Nicole Cherry. Ce a dezvăluit artista: „Ne-am trezit din oră în oră”

Nicole Cherry a dezvăluit cu ce probleme de sănătate se confruntă fiica ei și cum se simte în prezent.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Anastasia, fiica lui Nicole Cherry. Ce a dezvăluit artista: "Ne-am trezit din oră în oră"

Nicole Cherry este una dintre cele mai urmărite artiste din mediul online, fiind cunoscută pentru hiturile sale muzicale. Tânăra a dezvăluit fanilor ei că fiica sa, Anastasia, a avut recent probleme de sănătate. Într-o postare pe rețelele de socializare, artista a împărtășit că micuța Anastasia a avut o perioadă dificilă din cauza sănătății sale, iar familia trece printr-o stare mai puțin plăcută.

Nicole Cherry, despre problemele de sănătate ale fiicei sale

Cântăreața este foarte activă pe rețelele de socializare și împărtășește cu publicul noi detalii din viața ei profesională, cât și din cea de familie. Recent, Nicole Cherry i-a îngrijorat pe internauți după ce a vorbit despre problemele de sănătate ale fiicei ei. Cântăreața a precizat că micuța Anastasia a răcit și nu trece printr-o perioadă tocmai bună.

Oboseala și îngrijorarea au fost vizibile pe chipul tinerei mame, însă aceasta a rămas pozitivă că lucrurile se vor îndrepta.

sursa: Instagram

„Anastasia a răcit! Ne-am trezit din oră în oră, am fost la medic. Haos…A plâns încontinuu.”, a fost mesajul, pe care Nicole Cherry l-a transmis în mediul online.

Ulterior, Nicole Cherry a dorit să le ofere fanilor săi o actualizare cu privire la starea de sănătate a fiicei sale, Anastasia, și a transmis că micuța este acum mult mai bine. După ce a trecut prin momente dificile și a prezentat simptome de răceală care au îngrijorat-o pe artista și pe familia ei, Anastasia pare să se recupereze.

sursa: Instagram

„Mulțumim pentru mesaje! Suntem mai bine, am dormit.”, a transmis Nicole Cherry.

Artista, dezvăluiri emoționante despre rolul de mamă

Nicole Cherry se află într-una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei, fiind mama unei fetițe superbe. Pe măsură ce fiica ei crește într-un ritm rapid și lucrurile se schimbă în fiecare zi, cântăreața împărtășește experiențele sale din noul rol de mamă. Concurenta de la „Te cunosc de undeva' se bucură de fiecare clipă petrecută alături de Anastasia. Artista a împărtășit cum se descurcă în calitate de mamă, având în vedere că trebuie să îmbine și o carieră profesională de succes.

„Până acum, cred că tot ce am reușit să fac este să îmi împart timpul bine. Echilibrul ajută în orice. În rest, am și un copil bun care, de fiecare dată, îmi dă doza de energie de care am nevoie să merg mai departe. Chiar dacă dorm mai puțin, chiar dacă nu reușesc că le fac pe toate, nu pun presiune pe mine, încerc să mă accept și cu bune și cu rele și să îmi dau timp și mie. Dar nici nu mă dau bătută, sunt o fire luptătoare!”, a declarat Nicole Cherry în interviul acordat publicației Adevărul.

Artista a vorbit și despre cum vede viitorul fetiției sale, declarând că o va susține în orice alegere pe care o va face Anastasia.

„Eu îmi doresc pentru Anastasia ce o face pe ea fericită. Atâta timp cât ea va fi fericită cu job-ul pe care îl va avea, cu ce va alege să facă, eu o voi susține și mă voi bucura pentru ea. Niciodată nu am fost de acord cu părinții care își doreau să devină ceva arunci când vor crește, nu au reușit și au forțat copii. Nu cred că asta ajută. Până la urmă trebuie să ne alegem fiecare ce ne dorim, ce ne face fericiți, pentru că azi suntem, mâine nu mai suntem. Nu se știe niciodată ce schimbări vor fi în viața noastră și cel mai bine este să ne facem propriile alegeri”, a mai spus ea pentru sursa citată.

Citește și:
Alina Ceușan, declarații inedite despre relația cu soțul ei, Raul Tișa, și începutul poveștii lor de dragoste: „Ceea ce m-a impresionat…'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people