Cu ce afecțiune se confruntă Alexandra Ungureanu: „Deși respect foarte mult diagnosticul medicilor…”

Alexandra Ungureanu a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă de ceva timp.

Cu ce afecțiune se confruntă Alexandra Ungureanu: "Deși respect foarte mult diagnosticul medicilor..."

Alexandra Ungureanu este printre cele mai apreciate artiste din România, care obișnuiește să își țină viața personală departe de ochii curioșilor și se concentrează mai mult pe cariera ei. Cu toate acestea, cântăreața a dezvăluit că se confruntă cu probleme de sănătate, diagnosticul pus de medici fiind cel de endometrioză, mai exact afecțiunea care poate duce la infertilitate.

„Se întâmplă niște lucruri despre care nu cred că sunt pregătită să vorbesc deocamdată, nu vă îngrijorați pentru mine, nu e nimic așa… dar sunt în demersul ăsta al meu de a rezolva niște probleme de sănătate care cred că mi-ar face viața mai ușoară și eu, la rândul meu, aș fi mai eficientă în ceea ce fac.
Diagnosticul se cheamă scurt: endometrioză. Foarte multe femei știu despre ce vorbesc. E un target pentru mine, pentru că celelalte lucruri sunt așezate pe făgașul lor și ce m-ar ajuta să fiu împlinită, fericită și să le desfășor în bune condiții, să fiu sănătoasă și să funcționez brici. Asta înseamnă că, evident, trebuie să iau în calcul alimentație, mișcare și să sper că, de acolo, de sus lucrurile se aranjează, pentru că uneori, deși respect foarte mult diagnosticul medicilor, există acea mână divină care face ca lucrurile să se aranjeze și să se întâmple ceea ce se numesc miracole ale medicinei, de care am auzit foarte des, a spus Alexandra Ungureanu în cadrul emisiunii FRESH by UNICA.

Alexandra Ungureanu a mărturisit că nu exclude posibilitatea de a înfia un copil.

„În ultima vreme cred că începe să funcționeze o senzație pe care nu am cunoscut-o până acum. Mă uit după copii pe stradă și simt un fior pe care nu l-am mai simțit până acum. Da, aș înfia un copil. Există posibilitatea să nu mai pot face biologic și este o variantă pe care o iau în calcul foarte serios”, a mai spus Alexandra Ungureanu.

Alexandra Ungureanu se bucură de celebritate și de proiectele în care este implicată. Câștigătoarea Bravo, ai stil! Celebrities își ia fanii prin surprindere cu fiecare apariție, iar de ceva timp este gazda unei emisiuni unde sunt invitați artiști, numită „Duet cu Alexandra.” Cu toate că viața profesională merge de minune, vedeta a mărturisit că speră ca ia în considerare să se căsătorească, dar și să devină mamă și e încrezătoare că în anul 2023 dorințele ei vor deveni realitate.

„Planurile astea nu se schimbă așa de pe o lună pe alta și iarăși nu se întâmplă când am pus eu ceasul. Nu e ca și cum pui alarma de dimineață la 6:15 și mă apuc de treabă. Astea se fac în anumite contexte, când oamenii potriviți se adună, când mai iau și decizii împreună. Nu pot să zic că l-am luat pe unul de mână, că eu am hotărât și pentru el să fac asta. Trebuie să se întâmple. Evident e un focus, e o situație care simt că o să se întâmple cât de curând, sunt ok cu asta, o să vă zic la momentul potrivit. O să fie bine. La sfârșitul anului cred că lucrurile vor sta foarte bine pentru mine. Am un presentiment că o să fie anul meu”, a declarat Alexandra Ungureanu pentru WOWbiz.

Citește și:
Pe cine au ales Theo Rose și Anghel Damian să fie nașa băiețelului lor

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people