Cristina Ștefania, iubita lui Speak, a făcut un anunț surprinzător pe rețelele de socializare „O nouă etapă din viața mea”

Cristina Ștefania, iubita lui Speak, și-a luat prin surprindere fanii cu un anunț pe care l-a făcut pe rețelele de socializare.

Cristina Ștefania, iubita lui Speak, a făcut un anunț surprinzător pe rețelele de socializare "O nouă etapă din viața mea"

Cristina Ștefania și-a surprins fanii cu declarațiile pe care le-a făcut pe rețelele de socializare. Iubita lui Speak își ține la curent urmăritorii și le-a povestit acestora ce se va întâmpla în curând cu viața ei. 

Într-o serie de Instastories, iubita lui Speak a vorbit despre schimbările care ar putea să aibă loc în viața ei. Cu zâmbetul pe buze și entuziasmată, Cristina Ștefania a spus că a făcut un pas spre o nouă etapă și așteaptă cu nerăbdare să se întâmple, pentru a le putea oferi fanilor ei mai multe detalii. Cântăreața a mărturisit că este fericită, iar dacă lucrurile nu se concretizează, va rămâne în minte cu o experiență superbă. 

„Astăzi tocmai am făcut un pas spre o nouă etapă din viața mea și sunt tare fericită, sper să se întâmple. Dacă nu se întâmplă, a fost o experiență superbă, dar dacă se întâmplă… Oh my God!”, a spus iubita lui Speak pe Instagram. 

Speak și Cristina Ștefania formează un cuplu de aproximativ patru ani. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unui prieten comun, iar ulterior au început să fie tot mai apropiați.

Speak are de mulți ani o carieră în muzică, iar publicul a reușit să îl cunoască mai bine după ce el și partenera lui au participat la Asia Express, reușind să ajungă până în semifinala show-ului. Artistul a cerut-o în căsătorie pe iubita lui chiar în cadrul competiției, iar întreg momentul a fost difuzat la televizor, fiind și prima cerere în căsătorie din istoria emisiunii.

Într-un interviu pentru revista VIVA!, Speak și Cristina Ștefania au vorbit cu sinceritate despre momentele grele pe care le-au întâmpinat pe parcursul relației. Cântărețul a fost cel care a mărturisit că în cazul lor comunicarea este foarte importantă și prin intermediul ei reușesc să rezolve eventualele probleme care apar. 

„Orice problemă care apare între noi, deși chiar nu le pot număra pe degetele de la o mână, o rezolvăm prin comunicare. Fiecare își spune ofurile, discutăm și găsim calea de mijloc. Nu există orgolii între noi, nu există competiție, nu există nimic nenatural care poate denatura sentimentele sincere. Deci, prin comunicare cu sinceritate rezolvăm orice.

Iubita lui Speak a declarat că ea și partenerul ei sunt și prieteni, ceea ce îi ajută să discute mult mai deschis despre problemele lor. 

„Faptul că suntem în primul rând prieteni ne-a făcut să fim mereu deschiși unul față de celălalt, întotdeauna am discutat despre problemele care ne macină, care au legătură cu relația, acestea fiind minore, dar discutând am rezolvat de fiecare dată orice, punând încă o cărămidă la încredere.

Citește și:
Radu Ștefan Bănică calcă pe urmele tatălui său. Cum sună prima melodie lansată de fiul lui Ștefan Bănică

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people