Cristina Ștefan, imagini emoționante de familie. Cum a apărut alături de Denis Ștefan și fiica lor cea mare

Cristina Ștefan a împărtășit imagini inedite cu fiica ei cea mare în prima zi de școală.

Cristina Ștefan a împărtășit cu urmăritorii ei de pe Instagram momente emoționante din prima zi de școală a fiicei sale cele mari, Delia. Alături de soțul ei, Cristina a postat mai multe fotografii în care familia radiază de fericire, marcând acest moment special din viața Deliei.

Cristina Ștefan, imagini inedite din prima zi de școală

În imagini, Delia apare zâmbitoare, gata să înceapă noul an școlar, în timp ce părinții o încurajează și îi sunt alături cu multă afecțiune. Cristina a adăugat la postare un mesaj plin de emoție, menționând cât de mândră este de fiica sa și cât de repede a trecut timpul. Pozele au primit numeroase aprecieri și comentarii de susținere din partea fanilor, care le-au urat succes în noul capitol al vieții.

„Fetița noastră mare trece clasa a IV-a!🎒📚
Succes iubita noastră Delia!☘️❣️
Succes tuturor în noul an școlar!”, a transmis Cristina Ștefan pe Instagram.

Soția lui Denis Ștefan, criticată pe internet

Cristina Ștefan a fost ținta unor critici pe rețelele de socializare, motiv pentru care a transmis un mesaj dur către internauți. Soția lui Denis Ștefan a publicat un mesaj pe platformele de socializare, în care dezvăluie că este certată de anumite femei pentru faptul că își expune stările în spațiul public.

Cristina Ștefan este foarte activă pe platformele de socializare, unde se bucură de o comunitate semnificativă de urmăritori. Soția actorului este admirată de fani, dar întâlnește și critici din partea unor internauți. În urmă cu ceva timp, ea a fost supusă unor comentarii negative, iar răspunsul său a fost pe măsură.

Câteva femei i-au scris Cristinei că nu ar trebui să se simtă obosită sau să se plângă, deoarece dispune de tot ceea ce își dorește. Astfel, fosta „bebelușă” de la „Cronica Cârcotașilor” a transmis un mesaj pe pagina sa de Instagram, fiind indignată de comentariile răutăcioase pe care le-a primit.

„Ce îmi place când sunt certată de doamnele și domnișoarele de aici… De ce sunt obosită, de ce mă plâng… Și ce e interesant: îmi lasă inimioare, îmi cer ‘sfaturi’, iar după… iese răutatea din ele… Get a life b*****s, a real one!”, a scris partenera de viață a actorului la postarea pe care a făcut-o pe pagina de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Cristina Ștefan și-a îngrijorat fanii după ce le-a povestit acestora la începutul anului despre clipele grele prin care a trecut cu fiica ei, Dominique. Cea mică a suferit un incident, iar vedeta a vorbit despre starea ei de sănătate.

Pe contul ei de Instagram, Cristina Ștefan a postat un mesaj prin care le mărturisește urmăritorilor că a avut o săptămână dificilă după ce fiica ei, Dominique, s-a accidentat la picior. Soția lui Denis Ștefan a mai precizat faptul că nu este vorba despre o fractură și că acum fetița ei este mai bine.

„Salutare, prieteni! Am avut o săptămână grea… O fracțiune de secundă și… poc! Nimic din fericire fracturat. Domy este bine acum, deja poate merge din nou… Culmea e că accidentul s-a petrecut în casă… tabloul pe care a ținut cu tot dianadisnul să îl coboare singură… i-a căzut peste picior. Vă îmbrățișăm și să auzim de bine!”, se arată în mesajul transmis de Cristina Ștefan pe contul personal de Instagram. 

Citește și:
Andreea Esca a dezvăluit imagini de colecție alături de cei doi copii ai ei, Alexia și Aris: „Am dat peste niște albume'

foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people