Cristina și Denis Ștefan, mesaje emoționante pentru fiica lor, Delia, care a împlinit 10 ani: „Trăim cel mai frumos carusel emoțional”

Cristina și Denis Ștefan au sărbătorit-o pe fiica lor, Delia, care a împlinit 10 ani.

Cristina și Denis Ștefan, mesaje emoționante pentru fiica lor, Delia, care a împlinit 10 ani: "Trăim cel mai frumos carusel emoțional"

Cristina și Denis Ștefan sunt căsătoriți din anul 2013, iar împreună au două fiice, Delia și Dominique. Actorul și soția lui își trăiesc povestea de dragoste departe de lumina reflectoarelor și sunt discreți în declarațiile despre relația lor. 

În weekendul ce tocmai a trecut, Cristina și Denis Ștefan au sărbătorit-o pe fiica lor. Delia a împlinit 10 ani, iar actorul și partenera lui i-au organizat o petrecere pe cinste. Cristina Ștefan a transmis un mesaj extrem de emoționant pe Instagram, mai ales că în aceeași zi a avut loc și aniversarea tatălui ei. 

„10 ani!
La mulți ani, Delia!!!
Mami, tati și Domy te iubesc infinit!
Ești minunată, un copil sensibil dar și curajos, frumos din toate punctele de vedere…ești oglinda noastră!
De 10 ani trăim cel mai frumos carusel emoțional alături de tine și sora ta!
Viața este despre voi împreună cu noi! Forever!
La mulți ani și tatălui meu care este născut tot azi, tot la aceeași oră cu Delia…
Mulțumim tuturor celor care i-au fost alături astăzi la petrecere! Vă iubim!”, a scris Cristina Ștefan pe Instagram. 

De asemenea, și Denis Ștefan a avut o urare specială pentru fiica lui, Delia.

„#10ani Delia a schimbat prefixul! De acum începe distracția!”, a transmis Denis Ștefan

Cu toate că nu obișnuiește să vorbească foarte des despre relația lor de cuplu sau să ofere detalii din intimitate, Cristina Ștefan a povestit într-un interviu acordat acum ceva timp despre începutul poveștii de dragoste cu cel care i-a devenit ulterior soț și cu care are două fetițe.

„Noi ne-am cunoscut în 2012 la un spectacol medieval, în care am jucat împreună. Ne-am cunoscut la repetiții, filmări și aia a fost. Bineînțeles că îl știam din serialele TV. Îl știam chiar de atunci, eu eram la liceu, iar maică-mea fiind în domeniul ăsta al filmului, am fost o dată la ea la Buftea și mi-a făcut cunoștință cu el. Aveam 15 ani, nu era cazul de așa ceva, doar că maică-mea a zis: „Ea e fii-mea și uite, îți dau „CV-ul” ei!”, eu lucrând în televiziune deja atunci, având partea asta cu dansul, făcusem și un pic de actorie. „Și dacă e vreun loc, uite, ea e fii-mea!”, a declarat, pentru playtech.ro, Cristina Ștefan.

De asemenea, Cristina Ștefan nu știa de notorietatea actorului pentru că nu se uita la telenovelele cunoscute în care a jucat acesta. 

„Nu pot să zic că mă uitam zilnic la telenovele, eram în perioada liceului, era alt program, nu eram acasă la ora telenovelei să urmăresc, dar familia urmărea, știam telenovela. Ne-am văzut apoi în 2012, aveam 21 ani atunci.

A doua oară l-am văzut cu alți ochi, a fost dragoste la prima vedere. La 15 ani poate te întâlnești cu o persoană, dar am fost tot timpul genul de fată timidă. El a făcut primul pas”, a mai povestit Cristina Ștefan pentru sursa citată.

Citește și:
Motivul special pentru care Adelina Pestrițu a dezvăluit o imagine rară cu fiica ei, Zenaida: „Furăm puțin startul…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people