Cristina și Denis Ștefan au trecut prin clipe dificile. Ce a pățit fiica lor, Dominique

Cristina Ștefan a povestit ce a pățit fiica ei cea mică, Dominique.

Cristina și Denis Ștefan au trecut prin clipe dificile. Ce a pățit fiica lor, Dominique

Cristina Ștefan și-a îngrijorat fanii după ce le-a povestit acestora despre clipele grele prin care a trecut cu fiica ei, Dominique. Cea mică a suferit un incident, iar vedeta a vorbit despre starea ei actuală de sănătate.

Pe contul ei de Instagram, Cristina Ștefan a postat un mesaj prin care le mărturisește urmăritorilor că a avut o săptămână dificilă după ce fiica ei, Dominique, s-a accidentat la picior. Soția lui Denis Ștefan a mai precizat faptul că nu este vorba despre o fractură și că acum fetița ei este mai bine. 

Salutare, prieteni! Am avut o săptămână grea… O fracțiune de secundă și… poc! Nimic din fericire fracturat. Domy este bine acum, deja poate merge din nou… Culmea e că accidentul s-a petrecut în casă… tabloul pe care a ținut cu tot dianadisnul să îl coboare singură… i-a căzut peste picior. Vă îmbrățișăm și să auzim de bine!”, se arată în mesajul transmis de Cristina Ștefan pe contul personal de Instagram. 

Cristina și Denis Ștefan sunt căsătoriți din anul 2013, iar împreună au două fiice, Delia și Dominique. Actorul și soția lui își trăiesc povestea de dragoste departe de lumina reflectoarelor și sunt discreți în declarațiile despre relația lor. 

Cu toate că nu obișnuiește să vorbească foarte des despre relația lor de cuplu sau să ofere detalii din intimitate, Cristina Ștefan a povestit într-un interviu acordat acum ceva timp despre începutul poveștii de dragoste cu cel care i-a devenit ulterior soț și cu care are două fetițe.

„Noi ne-am cunoscut în 2012 la un spectacol medieval, în care am jucat împreună. Ne-am cunoscut la repetiții, filmări și aia a fost. Bineînțeles că îl știam din serialele TV. Îl știam chiar de atunci, eu eram la liceu, iar maică-mea fiind în domeniul ăsta al filmului, am fost o dată la ea la Buftea și mi-a făcut cunoștință cu el. Aveam 15 ani, nu era cazul de așa ceva, doar că maică-mea a zis: „Ea e fii-mea și uite, îți dau „CV-ul” ei!”, eu lucrând în televiziune deja atunci, având partea asta cu dansul, făcusem și un pic de actorie. „Și dacă e vreun loc, uite, ea e fii-mea!”, a declarat, pentru playtech.ro, Cristina Ștefan.

De asemenea, Cristina Ștefan nu știa de notorietatea actorului pentru că nu se uita la telenovelele cunoscute în care a jucat acesta.

„Nu pot să zic că mă uitam zilnic la telenovele, eram în perioada liceului, era alt program, nu eram acasă la ora telenovelei să urmăresc, dar familia urmărea, știam telenovela. Ne-am văzut apoi în 2012, aveam 21 ani atunci.

A doua oară l-am văzut cu alți ochi, a fost dragoste la prima vedere. La 15 ani poate te întâlnești cu o persoană, dar am fost tot timpul genul de fată timidă. El a făcut primul pas”, a mai povestit Cristina Ștefan pentru sursa citată.

În urmă cu câteva luni, cei doi au decis să angajeze o bonă pentru a avea mai mult timp pentru ei înșiși și pentru a se reconecta cu viața lor de cuplu. Cristina Ștefan a mărturisit că, odată cu trecerea timpului, ea și partenerul ei au devenit mai organizați și au învățat să gestioneze distinct rolurile de părinți și viața lor de cuplu. Prin urmare, au găsit un echilibru sănătos în viețile lor.

„Am învățat toți anii ăștia să ne organizăm, iar pentru noi organizarea este foarte importantă. Am învățat să delimităm puțin lucrurile, copiii sunt copii. Viața de cuplu e viața de cuplu și la care nu trebuie să renunțăm. Acum ne-am luat un ajutor, o avem bonă pe prietena mea din copilărie. A acceptat să vină în familia noastră pentru că altfel nu aș fi luat pe altcineva. Probabil ne-am fi descurcat și fără bonă, dar am vrut să avem timp mai mult pentru noi. Din punctul meu de vedere, să ții relația de cuplu vie, să ieși, să mergi la un teatru, la un film contează foarte mult pentru parteneri”, a declarat Crtistina Ștefan, potrivit fanatik.ro.

Citește și:
ELLE STYLE AWARDS 2023 – Best people, best crowd

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people