Cristina Ich, probleme după o intervenție estetică: „Se topea acidul, ajunsesem să am găuri”

Cristina Ich a vorbit despre problemele cu care s-a confruntat în urma unei intervenții estetice.

Cristina Ich, probleme după o intervenție estetică: "Se topea acidul, ajunsesem să am găuri"

Cristina Ich a apelat recent la o intervenție estetică. Însă, creatoarea de conținut s-a confruntat cu mari probleme în urma acelei proceduri și a dezvăluit concrent prin ce a trecut. 

Cristina Ich se numără printre cele mai urmărite creatoare de conținut din România. Deseori, le vorbește persoanelor de pe Instagram despre sfaturile și trucurile ei în materie de frumusețe. Este mereu la curent cu tot ceea ce apare când vine vorba de produse sau noi tehnologii de îngrijire. Recent, a făcut o serie de confesiuni despre o intervenție estetică la care a apelat. Din păcate, rezultatul nu a fost deloc cel pe care îl aștepta. Din cauza asta și a felului în care se prezenta fața ei după procedură, a fost nevoită să stea în casă timp de trei săptămâni. 

„M-am dus și eu să-mi pun un gen de acid hialuronic pentru hidratare, atât, căci mi s-a părut mie că am genul de pilow-face, că aș fi umflată la față. M-am trezit după două zile de la intervenție că se topea acidul, ajunsesem să am găuri în față. Nu vă mai spun ce cearcăne aveam! Trei săptămâni am stat în casă de Sărbători, așa ceva nu doresc la nimeni!, a povestit Cristina Ich pe social media. 

Ulterior, Cristina Ich a apelat la un alt medic estetician, care a ajutat-o în remedierea acelor probleme. Cu ocazia asta, creatoarea de conținut le îndeamnă pe urmăritoarele ei să fie atente înainte de a apela la o procedură estetică și să se informeze cu privire la specialiștii din domeniu. 

„A reușit să-mi umple găurile, până la urmă, doctorița mea, care a reușit nu știu prin ce minune să-mi refacă fața. Nu vă pot arăta poze că vă speriați! Fetelor, vă rog să fiți foarte atente la cine mergeți să vă facă aceste proceduri. Așa se întâmplă când te mănâncă, vorba aceea. Mie mi-a dat-o Universul bine de tot. A început mama să țipe la mine: „eu te-am făcut frumoasă și tu te desfigurezi cu mâna ta.” Nu vreau să știu ce s-ar fi întâmplat dacă aș fi făcut o procedură estetică, o operație de amploare, cred că nu mai ieșeam din casă”, a completat Cristina Ich. 

Acum ceva timp, Cristina Ich a vorbit despre felul în care reușește să se mențină în formă. La vremea respectivă, creatoarea de conținut povestea că nu ține diete drastice și că are un plan alimentar echilibrat. 

„Nu fac sală, pentru că nu am timp de așa ceva. Mănânc o dată la 12 sau la 16 ore și cam atât. Mănânc orice, nu mă abțin de la nimic. La piele semăn cu mama, dar, la corp, nu. Am o mamă foarte frumoasă, recunoscSincer, îmi mai doresc să mă mai îngraș, ca să arăt cum eram în timpul sarcinii, însă nu se pune pe mine. Atunci aveam 60 și un pic de kilograme”, a declarat Cristina Ich într-un interviu pentru playtech.ro.

Citește și:
De ce Diana Dumitrescu a refuzat până acum să apeleze la intervenții estetice: „Niciodată nu am căutat perfecțiunea…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people