Cristina Cioran, mesaj dur la adresa fostului logodnic, după controversele din ultima perioadă: „Nu înțeleg violența”

Cristina Cioran și logodnicul ei, Alexandru Dobrescu, s-au despărțit în urmă cu o lună și jumătate.

Cristina Cioran, mesaj dur la adresa fostului logodnic, după controversele din ultima perioadă: "Nu înțeleg violența"

Cristina Cioran și Alex Dobrescu anunțau în urmă cu câteva săptămâni că au pus capăt relației lor, la scurt timp după ce vedeta a fost cerută în căsătorie. După ce actrița a spus că ar fi vorba mai mult de o pauză, fostul ei partener s-a afișat în compania unei alte femei. Reacția Cristinei nu a întârziat să apară, iar aceasta nu pare a fi foarte afectată de cele văzute.

Deși în urmă cu o lună păreau să trăiască cea mai bună perioadă a relației lor, Cristina Cioran și Alex Dobrescu au anunțat că s-au separat la scurt timp după ce s-au logodit. Ulterior, Alex a declarat că s-ar fi împăcat și chiar ar fi stabilit și detaliile pentru nunta lor. Cu toate acestea, fostul partener al Cristinei și tatăl fetiței ei s-a afișat în ultimele săptămâni alături de altă femeie.

În urmă cu câteva zile, cei doi au fost surprinși de paparazzi în timp ce se certau în plină stradă, dovadă a faptului că despărțirea nu este deloc una prietenoasă, lucru confirmat și de Cristina Cioran prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare.

Actrița a lăsat de înțeles că fostul ei partener este un bărbat violent, acesta fiind și unul dintre motivele care a dus la certurile dintre ei, dar și că ar avea unele datorii.

„Nu înțeleg violența. Nu înțeleg lipsa de responsabilitate. Nu înțeleg prostia. Nu-l înțeleg pe acest individ. Eu știu că atunci când ai datorii, trebuie să le plătești. Mai știu că ce nu e al tău, nu e al tău…”, a scris Cristina Cioran pe InstaStory.

Potrivit informațiilor prezentate la Antena Stars și citate de spynews.ro, fosta prezentatoare TV a mers la domiciliul fostului partener pentru a-și lua lucrurile care îi aparțineau și care se află în prezent la el. Când a văzut-o, Dobrescu ar fi început s-o amenințe că va chema Poliția și de aici a început un adevărat scandal, iar actrița ar fi izbucnit în lacrimi.

La începutul lunii noiembrie, Cristina și Alex au decis să se separe, după mai mulți ani de relație. Actrița declara atunci pentru Fanatik.ro că, deși se iubesc, au decis să ia o pauză de la povestea lor de iubire din cauza unor divergențe.

Am căzut de comun acord să luăm o pauză. Ne iubim, dar avem niște divergențe de opinii.„, a declarat Cristina Cioran.

Cu toate acestea, Cristina Cioran a declarat ulterior că scandalul dintre ei a izbucnit din cauza faptului că Alex Dobrescu nu poate accepta despărțirea dintre ei:

Când un bărbat nu acceptă o despărțire… Iată ce face! Șantaj… Amenințări …Minciuni …Îmi dau seama cât e de amuzant pentru toată lumea… și pentru mine… Așa bărbat? Dar toate trec… mai e puțin.”, a scris Cristina Cioran pe rețelele de socializare.

Citește și:
Imagine inedită cu Monica Anghel. Cum și-a surprins artista fanii

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people