Cristina Cioran, într-o nouă relație? Dezvăluirile actriței despre viața amoroasă: „Este o iubire”

Cristina Cioran a vorbit deschis despre viața ei amoroasă și a recunoscut că are parte de iubire.

Cristina Cioran, într-o nouă relație? Dezvăluirile actriței despre viața amoroasă: "Este o iubire"

Cristina Cioran pare să fi intrat într-o nouă relație, la un an și jumătate după despărțirea de Alex Dobrescu. Cu toate că atunci au avut schimburi de cuvinte aspre și replici dure, acum au o relație amicală pentru binele fiicei lor. Între timp, se pare că viața Cristinei Cioran a luat o altă întorsătură, având un nou partener, conform declarațiilor sale.

După separare, Alex Dobrescu a depus eforturi considerabile pentru a primi iertarea și a obține o a doua șansă din partea Cristinei Cioran. În plus, el a făcut o cerere în căsătorie, exprimându-și dorința de a avea o viață fericită împreună de acum înainte. Cu toate acestea, Cristina Cioran a respins această propunere și a afirmat că împăcarea dintre ei nu mai este posibilă, fiecare alegând să-și urmeze propriul drum.

Cristina Cioran, într-o nouă relație?

La aproximativ un an și jumătate de la momentul despărțirii, Cristina Cioran a fost întrebată dacă are pe cineva în viața ei, iar acum nu a ezitat să recunoască.

„Cristina Cioran: Am și dragoste. Am parte de dragoste acum.

Prezentator Play It: Cea de care știe toată lumea?

Cristina Cioran: E o dragoste acolo, care e.”, a spus Cristina Cioran la Play It.

Cristina Cioran a ales totuși să fie discretă în declarațiile sale recente cu privire la viața ei amoroasă. Deși nu a dezvăluit identitatea partenerului care o face fericită acum, a subliniat că există cineva special în viața ei despre care nu va vorbi prea curând. Cu toate acestea, nu a oferit un răspuns clar nici când a fost întrebată dacă este vorba despre o iubire din trecut, posibil chiar Alex Dobrescu, lăsând astfel lucrurile neclare.

„Prezentator Play It: Care a mai fost?

Cristina Cioran: Am zis că mai bine unele lucruri să rămână private. În ultima perioadă am reușit.

Prezentator Play It: Este o iubire nouă sau una care a renăscut?

Cristina Cioran: Este o iubire. Atât. Stau bine pe toate planurile, din fericire.”, a dezvăluit Cristina Cioran.

Ce relație este între artistă și fostul partener

Într-un interviu pentru Playtech Știri, Cristina Cioran a dezvăluit că Ema se simte fericită când este în preajma ambilor părinți, însă ea preferă ca aceștia să rămână în rolurile lor distincte, considerând că este mai benefic pentru copil.

Vedeta a precizat că este important pentru copilul lor ca ambii părinți să fie alături de ea și să îi vadă împreună în momentele importante. Cristina Cioran a dezvăluit că, recent, ea și fostul ei partener au fost unul lângă celălalt pentru fericirea fetiței.

„E foarte important ca fetița să își vadă părinții împreună. Și chiar zilele trecute eram unul lângă altul, noi doi, adulții, și ea în fața noastră, și când ne-a văzut atât de apropiați, eram fix unul lângă altul, a început să râdă cu gura până la urechi. Era atât de fericită. Ca să vezi, de fapt, că pentru un copil fericirea stă în lucruri obișnuite.”, a spus Cristina Cioran.

Întrebată despre o eventuală împăcare între ea și Alex Dobrescu, vedeta a răspuns că preferă să rămână doar la statutul de părinți, nefiind dispusă să îi mai acorde o șansă fostului partener.

„Prefer să rămânem părinții copilului nostru, pentru că e mai bine așa. Viața e complexă și are multe aspecte”, a mai spus vedeta.

Citește și:
Shannen Doherty, dezvăluiri dureroase despre lupta cu cancerul și infidelitatea soțului său: „M-am simțit atât de trădată'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people