Cristina Cioran, dezvăluiri despre începutul relației cu logodnicul ei: „M-a cucerit cu cinismul lui, cu umorul și cu nonșalanța”

Cristina Cioran trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Alexandru Dobrescu.

Cristina Cioran, dezvăluiri despre începutul relației cu logodnicul ei: "M-a cucerit cu cinismul lui, cu umorul și cu nonșalanța"

Cristina Cioran trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Alexandru Dobrescu, chiar dacă între ei există o diferență de vârstă de șapte ani, actrița având 44 de ani în timp ce logodnicul ei are 37 de ani.

Cristina Cioran a devenit pentru prima dată mamă anul trecut. Vedeta în vârstă de 44 de ani a născut o fetiță pe data de 18 iulie. Micuța s-a născut prematur, la doar 29 de săptămâni, la Spitalul Municipal din București, deși nașterea ar fi trebuit să aibă loc într-o clinică privată, motiv de panică pentru mama ei, care a mărturisit că este de părere că travaliul i-a fost declanșat de o toxiinfecție alimentară.

Invitată recent în emisiunea „Vorbește Lumea” de la PRO TV, Cristina Cioran a vorbit despre momentele dificile prin care a trecut în ultima perioadă și problemele de sănătate cu care s-a confruntat fiica ei. 

„Se merge la spital cu copilul atât de mic atunci când face febra, când respiră greu, tușește. Nu se stă acasă, sunt chestii periculoase. Eu m-am dus imediat când am văzut că Ema respiră greu. Îi mulțumesc celui care a inventat acea batistă a bebelușului și aparatul de aerosoli.”

Vedeta a adăugat că și partenerul ei, Alexandru Dobrescu, a fost îngrijorat în momentele în care fiica lui a avut probleme de sănătate. De asemenea, Cristina Cioran a făcut și primele declarații despre dorința de a deveni din nou mamă. Vedeta a declarat că ea și partenerul ei se gândesc la al doilea copil. 

„Ne mai dorim un copil. Am vorbit despre asta. Ne-am tot gândit. Nu mă sperie deloc ideea. Acum vom vedea ce ne oferă viitorul”, a declarat Cristina Cioran în emisiunea „Vorbește Lumea.” 

Într-un interviu recent acordat publicației VIVA!, Cristina Cioran a vorbit despre începutul relației cu Alexandru Dobrescu, dar și despre diferența de vârstă dintre ei.

„Eram foarte tristă și foarte nefericită când l-am cunoscut pe Alex, eram într-o perioadă destul de ciudată. Ieșeam dintr-o relație toxică, nu mă interesa nimic. Ne-am cunoscut la o petrecere, total întâmplător, total pe nepregătitelea. Când ne-am cunoscut, a fost pe cât de neașteptat, pe atât de rapid totul, parcă nu am vrut să pierdem nicio secundă. Poate că acela a fost un moment în care am realizat cât timp pierdem aiurea, fără sens… Ne-am lipit. (râde) M-am surprins pe mine, am realizat câtă nevoie aveam de cineva inteligent, curajos, cu umor și brațe puternice”, a povestit Cristina Cioran pentru sursa citată.

„M-a cucerit cu cinismul lui, cu umorul și cu nonșalanța. Lucrurile bune vin atunci când nu le aștepți. Nu știu ce anume ne-a legat atât de tare, atât de repede, dar știu că din prima lună ne-am gândit să facem un copil, să fie rodul dragostei noastre. Și acum ne uităm la Ema și asta ne spunem, că e rodul dragostei noastre. Altceva nici nu mai contează”, a mai adăugat ea.

În ceea ce privește diferența de vârstă, acest aspect nu îi deranjează deloc pe cei doi fericiți părinți.

„Vârsta nu mi se pare un impediment în nicio relație, chit că e de afaceri sau de cuplu. Noi nu simțim această diferență poate și pentru că eu sunt foarte copilăroasă. Nu ne gândim niciodată la asta, nu știu dacă poate afecta o relație, cu toții suntem copii, indiferent ce scrie în buletin”, a subliniat actrița.

Citește și:
Cum arăta Pavel Bartoș în adolescență. Cu greu l-ai recunoaște

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people