Cristina Cioran, detalii neștiute despre nașterea fiicei sale, Ema: „Nu ar fi trăit dacă ajungeam în spitalul fără incubator”

Cristina Cioran a născut-o prematur pe fiica ei, Ema.

Cristina Cioran, detalii neștiute despre nașterea fiicei sale, Ema: "Nu ar fi trăit dacă ajungeam în spitalul fără incubator"

Cristina Cioran a devenit mamă pentru prima dată în luna iulie a anului 2021. Vedeta a născut prematur o fetiță, la 29 de săptămâni, la Spitalul Municipal din București, deși nașterea ar fi trebuit să aibă loc într-o clinică privată.

Ziua Mondială a Prematurității este marcată pe data de 17 noiembrie. Cu câteva zile înainte, pe 1 noiembrie, Cristina Cioran a ținut să transmită un mesaj despre experiența cu fiica ei, Ema, care s-a născut prematur. În postarea făcută de vedetă pe Instagram, a menționat cu ce anume se confruntă sistemul de sănătate din România, precizând că nu toate spitalele de urgență dispun de incubatoare. 

„1 noiembrie este ziua conștientizării prematurității! Așa mică și plină de fire era Ema! Dumnezeu a fost cu noi! Am avut noroc și noi, părinții și ea, fetița noastră scumpă! Alți copii nu au noroc! Alți părinți nu au noroc! Iată că azi, la 2 ani și 3 luni, Ema noastră este sănătoasă și fericită, așa cum ar trebui să fie toți copiii! Noi, adulții, noi, cei care suntem conștienți de situațiile limită care pot exista, putem face o schimbare! Ema s-a născut la Spitalul Universitar din București într-o seară de duminică, de urgență! Am avut noroc! A venit salvarea imediat! M-au dus la spital imediat! Noroc că nu m-au dus la spitalul cel mai apropiat, spital la care dorea doamna de la dispecerat, spital care nu avea incubator! Fetița mea, minunea mea nu ar fi trăit dacă ajungeam în spitalul fără incubator! Da, încă există spitale de urgență fără incubatoare! În toată țară! În 2023… da, dar există echipe de medici și personal medical: asistente, moașe, asistenți pe salvare… personal auxiliar… trimiși îngeri pe pământ ca să aducă pe lume acești mici îngerași! Pentru mine ei sunt minuni la fel de mari ca minunea mea mică! Și pentru asta le Mulțumesc și voi fi mereu recunoscătoare că au existat atunci în viața noastră!”, se arată în mesajul publicat de Cristina Cioran pe Instagram.

De când a venit pe lume Ema, Cristina Cioran trăiește cele mai frumoase clipe din viața ei. Vedeta se bucură de fiecare moment pe care îl petrece alături de fiica ei. Cu toate astea, actrița a trecut prin momente dificile după ce a devenit mamă și a decis să vorbească acum despre trăirile pe care le-a avut atunci. Cristina Cioran a dezvăluit faptul că a apelat și la ajutor specializat.

„Am fost la psiholog după naștere, când fetița era în spital. Acesta e un moment de tristețe ce m-a pus destul de tare jos. Dar am reușit să mă ridic atunci și, din fericire, fetița m-a ajutat, pentru că ea își revenea. Și pentru ea am putut să continui să lupt. Altfel nu știu ce finalitate ar fi avut. Poate acum nu mai existam”, a declarat Cristina Cioran într-un interviu pentru cancan.ro

Cristina Cioran a mai vorbit și despre eșecuri, despre cum privește astfel de experiențe, dar și despre persoanele care îi sunt alături atunci când trece prin aceste situații.

„În cazul unui eșec trebuie să te lupți foarte mult cu tine, să nu te lași doborât. Dacă ceva nu merge pe plan profesional, poate merge pe plan personal și invers. Trebuie să-ți găsești în tine o motivație foarte clară, dragostea pe care o meriți, ca să mergi mai departe. Iar bucuria mea cea mai mare e existența Emei. Familia m-a sprijinit cât a putut. Pentru că eu oricum am fost extrem de rebelă și am vrut să fac numai ce-mi doream eu, a fost greu să țină pasul cu mine. Acum sunt mult mai potolită de când cu Ema. Mama și sora mea îmi sunt alături, ele știu că le iubesc”, a completat Cristina Cioran pentru aceeași sursă. 

Citește și:
Victor Vrînceanu, dezvăluiri despre condițiile pe care i le-a impus Andreea Antonescu, fosta lui iubită, cu care are o fetiță: „Accept să îi dau suma pe care a cerut-o'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people