Cristina Cioran, amenințată de o persoană necunoscută: „Vă dezvălui ceva din viața mea”

Cristina Cioran a dezvăluit că este hărțuită și amenințată de către o persoană necunoscută.

Cristina Cioran, amenințată de o persoană necunoscută: "Vă dezvălui ceva din viața mea"

Cristina Cioran se confruntă cu acte de hărțuire din partea unei persoane necunoscute. Vedeta este o personalitate activă pe rețelele de socializare și își ține fanii la curent cu aspecte din viața sa profesională și personală. Deși este mai tot timpul cu zâmbetul pe buze, recent a făcut o dezvăluire care a stârnit îngrijorarea comunității sale de urmăritori, anunțând că este victima unor amenințări.

Cristina Cioran, hărțuită de un necunoscut

Cristina Cioran a surprins pe toată lumea atunci când a dezvăluit pe platformele sale de socializare că este amenințată și hărțuită de către o persoană necunoscută. Deși nu a oferit prea multe detalii, ea a subliniat că nu mai poate să ascundă aceste lucruri, mai ales având în vedere amenințările pe care le-a primit.

Cristina Cioran nu a oferit mai multe informații, ceea ce a stârnit curiozitatea fanilor în legătură cu natura exactă a situației și evenimentele din viața ei.

„De azi încep să vă dezvălui ceva din viața mea personală, ce s-a întâmplat cu mine și cine îmi face zile fripte. Mie nu îmi plac amenințările! Dacă sunt amenințată, reacționez!”, a scris Cristina Cioran, pe Instagram, conform Spynews.ro.

În ce relații au rămas vedeta și tatăl fetiței sale

Cristina Cioran și Alex Dobrescu își asumă cu seriozitate rolul de părinți pentru fiica lor, Ema. Chiar dacă au decis să meargă pe drumuri separate, cei doi depun eforturi pentru a petrece timp împreună și pentru a se implica în diverse activități în care micuța este în centrul atenției.

Alex Dobrescu a exprimat deschis dorința de a reconstrui legătura cu Cristina și de a aduce împreună familia, iar momentele petrecute împreună ar putea contribui la acest scop. Într-un interviu pentru Playtech Știri, Cristina Cioran a dezvăluit că Ema se simte fericită când este în preajma ambilor părinți, însă ea preferă ca aceștia să rămână în rolurile lor distincte, considerând că este mai benefic pentru copil.

Pentru binele fiicei lor, au reușit să depășească tensiunile din trecut și să formeze o echipă, devenind și parteneri în afaceri. În prezent, Cristina Cioran pare să nu fie pregătită să ofere fostului ei partener o altă șansă în relație.

Vedeta a precizat că este important pentru copilul lor ca ambii părinți să fie alături de ea și să îi vadă împreună în momentele importante. Cristina Cioran a dezvăluit că, recent, ea și fostul ei partener au fost unul lângă celălalt pentru fericirea fetiței.

„E foarte important ca fetița să își vadă părinții împreună. Și chiar zilele trecute eram unul lângă altul, noi doi, adulții, și ea în fața noastră, și când ne-a văzut atât de apropiați, eram fix unul lângă altul, a început să râdă cu gura până la urechi. Era atât de fericită. Ca să vezi, de fapt, că pentru un copil fericirea stă în lucruri obișnuite.”, a spus Cristina Cioran.

Întrebată despre o eventuală împăcare între ea și Alex Dobrescu, vedeta a răspuns că preferă să rămână doar la statutul de părinți, nefiind dispusă să îi mai acorde o șansă fostului partener.

„Prefer să rămânem părinții copilului nostru, pentru că e mai bine așa. Viața e complexă și are multe aspecte”, a mai spus vedeta.

Citește și:
Ce decizii neașteptate a luat Carmen Grebenișan după ce a anunțat separarea de soțul ei: „O zi de vis'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people