Cristina Ciobănașu și iubitul ei, Alexandru Mureșan, anunț îngrijorător: „A fost operată pe cord”

Cristina Ciobănașu a povestit pe rețelele de socializare despre momentele dificile prin care a trecut alături de iubitul ei, Alexandru Mureșan.

Cristina Ciobănașu și iubitul ei, Alexandru Mureșan, anunț îngrijorător: "A fost operată pe cord"

Cristina Ciobănașu și partenerul ei, Alexandru Mureșan, trec prin momente foarte dificile. Cei doi au anunțat că pe rețelele de socializare că o ființă dragă lor a suferit o operație majoră, pe cord. Actrița a împărtășit cu internauții mai multe detalii, ținându-i la curent cu ultimele noutăți.

Actrița este printre cele mai active vedete din social media și postează adesea imagini pe rețelele de socializare, fie din timpul filmărilor, fie alături de cei dragi. De asemenea, fotografiile alături de iubitul ei, Alexandru Mureșan sunt cele mai apreciate de către fani, cei doi formând unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz.

Cristina Ciobănașu, anunț referitor la starea de sănătate a câinelui său

Deși este tot timpul cu zâmbetul pe buze și optimistă, de această dată, actrița și-a îngrijorat fanii de pe rețelele de socializare cu un anunț neașteptat. Cristina Ciobănașu a postat pe rețelele de socializare o imagine cu câinele lor, Chani, alături de Alexandru Mureșan, la scurt timp după intervenția acestuia. Vedeta le-a povestit internauților despre operația prin care a trecut cățelușa lor, fiind vorba despre o intervenție pe cord.

„Roller coaster emoționant… Ieri Chani a fost operată pe cord… am avut inima cât un purice… din fericire, deși o operație foarte grea, prima de acest fel făcută în România, Chani este acum bine. Mai avem de depășit un pas important și anume să nu facă efort, să nu se streseze și să nu se agite pentru câteva luni”, a scris Cristina Ciobănașu pe InstaStory.

sursa: Instagram

Din fericire, starea câinelui este una bună, iar Cristina și Alexandru au cea mai mare grijă de el. După ce a trecut printr-o operație dificilă, Chani este acum sub atenția celor doi, iar în următoarele luni va fi supravegheată pentru a nu face efort.

VOTEAZĂ AICI la ELLE STYLE AWARDS 2022 și poți câștiga unul dintre cele 50 de super premii!

Alexandru Mureșan împlinește 31 de ani

Între timp, Cristina Ciobănașu a postat pe pagina sa de Instagram un video în care îl sărbătorește pe iubitul ei, cu ocazia zilei sale de naștere. Alexandru Mureșan a împlinit vârsta de 31 de ani, iar partenera sa l-a surprins cu un tort delicios. În timp ce își punea o dorință, acesta a suflat în lumânări, vizibil încântat de surpriză.

sursa: instagram

Citește și:
Gestul romantic făcut de George Clooney pentru soția sa, Amal, pe covorul roșu

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people